Uncategorized

Freehand! – Nail Art

Verzin hier maar eens een  naam voor! Ik had echt geen idee. Meestal voeg ik iets uit de naam van een lak samen met de ander voor een naam, maar heb dit maar gewoon freehand genoemd.
Ik schreef al eerder dat ik meer met rechts wilde gaan werken. En dit was zo’n projectje… Wat is het heerlijk om dat te doen! Gewoon freehand wat tekenen op je nagels. Heel precies en het liefst met je neus er bovenop. Daar kan ik me pas echt van ontspannen.
Mint Apple Candy van Essie heb ik op mijn ringvinger en Bangle Jangle op mijn andere nagels;l die swatch zag je gister voorbij komen. Ik zou nog wat toevoegen aan die andere nagels maar vond het wel eventjes goed zo.

Mijn voornemen om dit gauw weer te doen ging de mist in toen de nagel van mijn wijsvinger brak bij het maken van bananencake (die de pijn wel iets verzachtte; hij was heerlijk!). Dus die moet weer aangroeien…
Maar dit was erg fijn weer te doen! Wil jij zulke nail arts vaker zien?

Comments (25)

Write a comment