Nail Art

French Romance – Nail Art

Soms pakt een nail art een beetje anders uit dan verwacht… Zo met deze. Had een idee in mijn hoofd en hoe leuk dat ook leek, de werkelijkheid was een beetje anders haha. Vind het alsnog wel leuk geworden hoor, maar niet iets wat ik vaker zou dragen. Ik maakte deze nail art met de water transfer tattoos S62 van Nailproduct.nl. Vind de tattoos echt heel tof, een (Franse) tekst dat spreekt mij wel aan.De how-to:

<3 Je lakt je nagels met nagellak, gel of acryl
<3 Knip het formaat wat je nodig hebt van het vel water tattoos en verwijder de beschermlaag
<3 Hou de tattoo 5 seconden in het water
<3 Verwijder de tattoo van het papier
<3 Maak je nagel nat
<3 Plaats de tattoo waar jij ‘m wil en druk even zachtjes aan met een wattenschijfje

De tip om je nagel nat te maken komt van mij zelf. Het is mijn ervaring dat je de decal dan nog kunt verplaatsen, op de droge nagel ziet ie vaak vast op de plek waar ie terecht komt.
Mijn nagels zijn vrij bol en dus ben ik blij dat de tattoo erg dun is. En dit is het dan geworden!Vind jij ‘m ook romantisch? haha! Heb wat extra goud toegevoegd omdat ik het geheel wat saai vond. Ach nu ik ‘m zo weer bekijk vind ik ‘m best mooi. En die decals… jaaaa die ga ik vaker gebruiken!

De water transfer tattoo’s zijn verkrijgbaar bij NailProduct.nl.

Sometimes a nail art just doesn’t turn out the way you had in mind. And with this one I was going back and forth; don’t like and then I did…! Well, showing it anyway and curious to find out what you think.
I received these pretty, romantic water transfer tattoos (water decals) from NailProduct and I loved them straight away. French letters, yay! Thought I’d use soft colors. And ended up adding a little gold as well!
The tranfer tattoos work like any other decal, perhaps the time in the water is shorter. Some need 10 to 20 seconds and this one needs only 5. Cut out the piece you want to fit your nail, remove the protection layer, hold in water, then remove decal from paper and place on the wet nail (just a tip from me, since the water will make it possible to move the decal on your nail). Like these tattoos and sure I will use them again!
What do you think?

 

Comments (3)

  • I think it turned out fantastic, I like everything about it. I didn’t knew that such decals exist.

    Beantwoorden
  • Wat een lief kleurtje die nude, leuk om de tekst wat op te leuken met goudaccenten.

    Beantwoorden
  • Oh heel mooi gedaan!

    Beantwoorden

Write a comment