Tribal nail art Frenzy Polish
Indie Polish Nail Art

Frenzy Polish Tribal Nail Art

Een poos geleden bestelde ik op EBay hele gave tribal water decals. Mijn oog valt altijd op die patronen en voorheen schilderde ik ze graag op mijn nagels. De tijd en energie is er niet meer naar, dus dan zijn water decals altijd een leuk alternatief. Ze zijn dun, makkelijk op te nagel te krijgen en geven zo’n leuk effect!

Heb even zitten denken hoe ik ze op mijn nagels wilde hebben. Wilde niet elke nagel beplakken met de decals, ook omdat mijn nagels zo enorm bol zijn dan het best een karwei is ze goed en netjes te krijgen. Besloot een stempel te doen op mijn middelvinger nagel en met de rest wat speels te blijven.

Frenzy Polish Tribal Nail Art

Frenzy Polish Tribal Nail Art
Het resultaat is apart, wist niet goed wat ik er van moest vinden. Mixed feelings! Maar na een poosje vond ik ze toch wel gaaf. Was leuk zo iets uit mijn comfort zone te doen! De basis is trouwens een lakje van Frenzy Polish, uit het Valentines Trio (klik hier voor de swatches) en heet You’re My Person.

De tribal water decals heb ik op EBay gekocht en heb er $1,35 voor betaald.

handtekening blog sept 2015A while ago I ordered these tribal water decals on EBay. Love to browse on there sometimes and just see what they have for a tiny price. Tribal patterns are one of my favorites, used to draw them on my nails all the time.
I saw these decals and decided on a nail art with not just all the nails the same, just playfull. Guess that worked out! Out of my comfortzone yes, it turned out quite different than I thought. But after a while it grey on me and I thought they looked great! What do you think?
The base is You’re Me Person by Frenzy Polish by the way! Click here for swatches.

 

Comments (11)

 • Het eindresultaat is prachtig! -x-

  Beantwoorden
 • Wat een plaatje zeg, heel mooi en netjes gedaan!

  Beantwoorden
 • Vind het er superleuk uitzien en ik vind het printje ook te gek maar bij mezelf nog nooit gedaan.

  Beantwoorden
 • Heel mooi, die zwarte steentjes maken het nog extra leuk 🙂

  Beantwoorden
 • I love this mani!

  Beantwoorden
 • Vind het heel mooi met elkaar matchen zo! Heel vrolijk, leuk gedaan!

  Beantwoorden
 • Looks super cool! 🙂

  Beantwoorden
 • They definitely are! I’m not much into this kind of patterns, but I must say I’m in love with the outcome.
  Just to keep on drooling, Frenzy Polish is another brand on my lemming list :p

  Beantwoorden
 • This design is stunning. 🙂

  Beantwoorden
 • Hele toffe nail art met die decals zo Miriam!

  Beantwoorden
 • Gorgeous, absolutely gorgeous. Well done 🙂

  Beantwoorden

Write a comment