Frenzy Polish Valentines Trio
Uncategorized

Frenzy Polish – Valentines Trio

Ken je het indie merk Frenzy Polish? Ik ben ze een poosje terug gaan volgen op Instagram omdat ik steeds prachtige lakjes voorbij zag komen van ze. Het logo had ik nog nooit zo goed bekeken maar toen ik een drietal lakjes binnen kreeg dacht ik wow, ziet er heel goed uit!

Ze brachten een Valentijns Trio uit; die lakken die alles te maken hebben met de liefde en de kleur roze. Ik deed mee aan de vraag wie het trio zou willen swatchen en ik werd er uit gezocht. Voordat dat hier in NL is en ik het kon swatchen waren we uiteraard een tijdje verder en dus lijkt Valentijns dag alweer lang geleden. Toch wil ik je deze lakjes niet onthouden; ze zijn prachtig!

Het trio bestaat uit 3 lakken; een roze met hele fijne zilveren en rode shimmer genaamd “You’re My Person”, een prachtige bruin/rode holografische lak met kleine rode en blauwe glassflecks genaamd “Pick Me. Choose Me. Love Me.” en als laatste een donkere, aubergine kleurige lak met holofragische en roze glittertjes en glassflecks.

You’re My Person

Frenzy Polish You're My Person Valentines Trio

Frenzy Polish You're My Person Valentines Trio

Frenzy Polish You're My Person Valentines Trio
Het kleurtje vind ik sowieso heel fijn. Een lief roze kleurtje! Maar die shimmer… dat maakt ‘m voor mij nou Γ©cht speciaal! Heel leuk lakje, uniek in mijn stash. Twee laagjes and you’re all set!

Pick Me. Choose Me. Love Me.

Frenzy Polish Pick Me Choose Me Love Me Valentines Trio

Frenzy Polish Pick Me Choose Me Love Me Valentines Trio

Frenzy Polish Pick Me Choose Me Love Me Valentines Trio
Oh wauw. Echt net wat voor mij! Prachtige kleur, apart en uniek ook weer! Vind de naam ook erg leuk. Twee laagjes had deze nodig. En zie je die rode en blauwe fijne glassflecks?

Dark & Twisty

Frenzy Polish Dark & Twisty Valentines Trio

Frenzy Polish Dark & Twisty Valentines Trio

Frenzy Polish Dark & Twisty Valentines Trio
Ajaijai, wat een beauty! Die donkere lakken vragen toch steeds weer mijn aandacht. Hij is echt diep, intens donker en die flakes en glitter maken ‘m zo feestelijk. Twee laagjes had ik nodig ook. Op de laatste shot heb ik een matte topcoat aangebracht. Staat gaaf vind ik! Omdat dit lakje het verdient, een (niet al te beste) bottleshot πŸ˜€

Frenzy Polish Dark & Twisty Valentines Trio
Dit waren ze! Vond het fijn zo Frenzy Polish eens uit te proberen. De kwastjes zijn ietwat breed en plat, erg fijn mee te werken. De formule vond ik ook prima van alle drie; glossy en “stevig”, geen kans dat het je nagelriemen in loopt. Altijd fijn toch?

Collage Frenzy Polish Valentines Trio

Frenzy Polish is verkrijgbaar via de webshop van het indie merk zelf. Er staat op de site aangegeven dat je haar kunt mailen als je een bestelling wilt doen en dan geeft ze je de verzendkosten door.
Het Valentijns trio kun je hier krijgen!

handtekening blog sept 2015
Do you know the indie brand Frenzy Polish? I started following them on IG after seeing so many beautiful polishes they make. And when they were picking a few swatchers for their Valentines Trio I choose to participate and I got choosen! Valentines Day was long gone when I received them, but they, who cares πŸ˜‰

It’s a lovely trio consisting of a pink polish with really unique silver and red glassflecks named “You’re My Person”, a strong holographic rust brown/red polish with red and blue tiny glassflecks and a dark aubergine colored polish with holographic glitter and different color glassflecks.
They all needed two coats! It was an easy job with the flat and somewhat wider brush. Love the formula!
What a lovely way to discover and try a ‘new’ brand!
For more info www.frenzypolish.com

 

Comments (12)

 • The last one looks very good in matte! My pick is the first one.

  Beantwoorden
 • Nog nooit van gehoord maar wat een leuke flesjes. De eerste vind ik natuurlijk smullen, roze en ook fleurig. De 2e is ook een lakje waar je naar blijft kijken.

  Beantwoorden
 • I’ve been drooling over their polishes for a very long while, now… I hope I could get my hands on some, sooner or later. I’m glad you’ve been chosen, you totally deserved it!
  Pick Me. Choose Me. Love Me. is definitely my favourite in this trio, but I also love Dark & Twisty matte <3

  Beantwoorden
 • I like all 3 of them – beautiful swatches!

  Beantwoorden
 • Dat zijn wel echt bijzondere lakjes zeg! Mooie verpakking ook πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Wauw ik vind ze er stuk voor stuk prachtig uitzien!

  Beantwoorden
 • Oeh wat een bijzondere lakjes! Vind vooral de eerste twee heel mooi!

  Beantwoorden
 • Totally in love with the last two! πŸ™‚

  Beantwoorden
 • geweldig mooie tinten πŸ˜€

  Beantwoorden
 • I can’t believe I’ve never heard of this brand before, these polishes are just gorgeous <3

  Beantwoorden
 • What a great looking trio! Pick Me. Choose Me. Love Me. is the one I like best, the colour is so me πŸ™‚

  Beantwoorden
 • […] zone te doen! De basis is trouwens een lakje van Frenzy Polish, uit het Valentines Trio (klik hier voor de swatches) en heet You’re My […]

  Beantwoorden

Write a comment