Uncategorized

Golden Flower – Nail Art

Ik ben weer geïnspireerd! Word ik zo vaak eigenlijk. Vooral op Instagram. Elke dag neem ik een kijkje daar en bekijk ik nail arts van de mensen die ik volg.
En zo ook de account van Kim, accountnaam Kimiko7878. Zij maakt echt mooie dingen, elke keer weer ben ik onder de indruk van haar kwaliteiten. Als ik zie in sommige video’s hoe zij haar nail arts maakt… het lijkt zo makkelijk… En toch is het best lastig.

Ik ben aan de slag gegaan met een prachtig lakje van Inglot (swatch volgt nog en dan vertel ik je ook hoe ik hier aan gekomen ben!) en een witte lak van Angelica, verkrijgbaar bij de Primark. Verder heb ik nog acrylverf gebruikt; goud, groen, zwart en roze. Met de gouden verf heb ik een soort laagje geveegd over de witte lak zodat ze een wat oude uitstraling zouden krijgen. Kijk je mee?

Ik heb geen topcoat aangebracht over de middelste twee nagels om het matte effect te behouden. Erg blij met het resultaat! 
Wat vind jij van mijn Golde Flower Nail Art?

Comments (26)

Write a comment