Nail Polish Personal

Goodbye to my nail

Vanmorgen tijdens het schoonmaken… BRAK MIJN NAGEL AF. Ik had mijn gele handschoenen wel heel stoer aan, maar mijn nagel glipte door de natheid hard over de deurkruk en ik voelde gelijk dat de nagel kapot was.
Snel handschoen uit… Snel kijken. Hij hing echt aan een draadje. Oh joh, zweet brak me uit. Gelijk dacht ik aan alles wat ik heb liggen en wat geswatcht moet worden. Wat nu? Naar m’n bureau gerend maar zag al gauw dat het een verloren zaak was. Damn! Heb ‘m er af gehaald. Huil! ** foto’s zijn schokkend hoor!! ** πŸ˜›

dscn8258-1
dscn8260-1
Voelt echt niet fijn! Maar goed, het zij zo. Normaal gesproken fix ik elk scheurtje maar dit was gewoon niet te redden. Zit er zelfs aan te denken om mijn linkerhand te gaan gebruiken! Maar even kijken hoe dat uitpakt πŸ™‚

En nu?
Ik zat te denken om een gastblogger te vragen iets te posten hier. Heb zelf ook ideeΓ«n en in mijn artikel Let’s Ask Nailtalk heb ik weer een aantal vragen gekregen die ik wel kan gaan beantwoorden. Mijn vraag is uiteindelijk:

“Wie zou er een leuk artikel willen schrijven met een leuke nailart erbij?”

Er zitten wat kleine voorwaarden aan vast. Wil wel graag “cleane” foto’s. En daar bedoel ik niet mee de ‘witte’ foto’s of soms overbelichte foto’s. Gewoon nette nagelriemen, goede clean up, iets wat de meesten denk ik wel vanzelfsprekend vinden. Verder mag je helemaal zelf invullen hoe en wat! Dus lijkt het je leuk? Laat dan een reactie achter met je emailadres en wat je idee zo ongeveer gaat zijn. Als je niks hoort, dan heb ik je niet gekozen en anders dan mail ik je! (wil je niet je emailadres zo in het openbaar, gebruik dan even een haakje bij het @ -voorbeeld: miriamnailtalk (@) gmail – )

handtekening blog sept 2015
Ok, so, I am BUMMED. Very bummed. My nail broke this morning during cleaning. They hardly ever break. Sometimes a tear that I fix and get on. But as soon as my hand (with cleaning gloves!!) slipped on the doorhandle when I wanted to close it, I knew it was bad news. Ran to my desk and thought about saving it but it was hanging on a thread. So no rescue! πŸ™ Hope I don’t shock you too much with the pics… XDΒ  Just bad luck.
Already have some ideas to keep blogging. I can’t live without it hehe.
But I thought it would be fun to have a guestblogger some time! So what do you say? Would you like to write a article with some nailart? The only thing that I want is that the pics are ‘clean’ (not those white pics) but just clean cuticles etc. That’s all!
If you are interested, just leave your emailaddress below in the comments Γ‘nd what your idea would be (if you don’t like your emailaddress being public, just do this – example: miriamnailtalk (@) gmail.com – of course this is a bogus email hehe) Would love to hear from you! (I’ll contact you if you are ‘selected’ , otherwise no answer from me!) xxxxxx

 

Comments (14)

 • Ik vind het echt heel erg voor je, gelukkig dat je nagels snel groeien. Maar voor het moment is het afzien en afkicken voor je. Ik zou het leuk vinden om een gastartikel voor je te schrijven met een leuke stamping nail art. Mijn e-mail is remptlonneke@gmail.com

  Beantwoorden
 • I’d love to do that Miriam! πŸ™‚ I could re-do some of your gorgeous gradients πŸ™‚ redheadnailsss@gmail.com

  Beantwoorden
 • Oh meis, wat pijnlijk. Dit is echt pure horror. Het groeit wel weer maar daar heb je nu helemaal niks aan.
  Ik zou best wel een gastartikel voor je willen schrijven, maar eerlijk gezegd denk ik niet dat mijn nagels zich hiervoor lenen. Ik lak best redelijk voor een amateur, maar ik zie duizenden malen meer mooie nagels plus dito foto’s voorbij komen.

  Beantwoorden
 • Ohhhh so sorry for your loss, RIP poor nail πŸ™
  I hope it will grow back soon! Btw I think your shorties would look lovely, too, so no reason for not doing nail art πŸ™‚ but I understand if you’re feeling uncomfortable.

  If you like I could write a guest article, too :). I’m not really sure what kind of design, maybe some (reverse) stamping on a gradient, nail art including magnetic polish or glitter placement? I’m open for anything, you could choose what you like best. Well, if you like me writing an article you can contact me at nicole.friedrich89(@)googlemail.com πŸ™‚

  Beantwoorden
 • RIP nail <3 ik heb hetzelfde met mijn middelvinger nagel πŸ™

  Beantwoorden
 • The same thing happened to me a couple of days ago, so I know how you feel. At first I thought how ugly my little nubs are but I’m getting used to them… Short nails actually look pretty good with dark colored polish! Good thing it’s fall!

  Beantwoorden
 • Ohhh RIP Nail. πŸ™ I hope it will grow back soon.

  Beantwoorden
 • Auuuu, I damaged my nail like this on Sunday πŸ™

  Beantwoorden
 • OMG any nail bloggers worst fear πŸ™
  I hope it soon grows back out!

  Beantwoorden
 • Oh wat een nachtmerrie. Ik weet hoe je je voelt. Als ik je kan helpen wil ik graag een nail art voor je maken.

  Beantwoorden
 • I understand how you feel, but I’m wondering how your manis would look like with shorter nails. I guess still all right as your nailbed (;)) is really long πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Oh my! Your beautiful nails 😱 I’m sure your nails look beautiful short too though ☺️ I would love to do a guest appearance on your blog β˜ΊοΈπŸ™ŒπŸΌ I’m thinking about finding some inspiration in some of your nail art, and giving it my own twist πŸ™ŒπŸΌπŸ˜
  Nailnewbee@gmail.com

  Beantwoorden
 • Wat balen dat je nagel is gebroken, vooral omdat het ook nog aan de hand is die je altijd op de foto zet! Ik scheurde vorige week m’n duimnagel, ook geen pretje. Gelukkig viel die nog enigszins te redden; heb er gewoon overheen gelakt en naar mijn werk doe ik er een pleister op. Nu hopen dat het op die manier rustig uitgroeit πŸ˜›

  Ik weet niet of ik al te laat ben, maar ik zou het hartstikke leuk vinden om een gastartikel voor je te schrijven! Ik zat te denken aan iets met water decals, bijvoorbeeld een gradiΓ«nt met daar overheen een waterdecalpatroon. Mijn mailadres is gekopnagellak(@)gmail.com.

  Beantwoorden
 • Poor nail! It looks so sad amongst it’s longer sisters! :/

  Beantwoorden

Write a comment