Nail Art

Got My Nails Done

The tables are turned! Ik heb laatst mijn nagels laten doen door Sabrina die op het moment een opleiding tot nagelstyliste doet. Hoe lekker en ontspannend is het, dat iemand anders je nagels doet. Heb er echt van genoten. Dit zal niet de laatste keer zijn!


Ik heb ze in een collage verwerkt, want mijn telefoonfoto’s zijn niet groot genoeg voor op mijn blog in full size.
Draag een roze lakje van Appeal4, Frosted Rose en ze heeft daarop gestempeld met een zwarte lak. Vond het lastig me zo over te geven in het begin, maar het is erg leuk geworden vind ik. Volgende keer neem ik mijn camera mee voor betere foto’s 🙂 Wil je Sabrina haar creaties op haar eigen nagels, oefenmodellen en mijn nagels zien? Je kunt haar volgen op haar FB pagina Pretty Nails 4 You.

Hi! Are you seeing what I am seeing? 😀 I got my nails done! Sabrina is doing a nailstylist training and needs the practice. No stress for me this time, just some tea, sitting and watching getting my nails being polished. Great experience! Very relaxing.
At first I found it a bit hard to let her do her thing, but finally I was able to relax.
Love the outcome. Pink nails, with black stamping! Very cute and reminded me of Valentines day. Do you like the outcome? Let me know <3

Comments (4)

 • Gave nagels!

  Beantwoorden
 • Lovely mani 🙂
  I’ve never got my nails done, at least as far as I can remember. I love painting other peoples nails, but I imagine it to be strange to get my own nails done 😀 They’re really weak without polish on them and I would be afraid they could get damaged, especially during nail polish removing :’D

  Beantwoorden
 • Very nice 🙂 I never let other people take care of my nails, maybe I should? 😉

  Beantwoorden
 • She did very well, I like the result!

  Beantwoorden

Write a comment