Nail Art

Gradient Pastels – Nail Art

Heb heel wat overlegd over deze nail art. Vriendinnen gevraagd wat zij er van vonden. Alleen maar positieve reacties, dan toch maar online. Lang getwijfeld! Was heel tevreden over de nail art, totdat ik iets toevoegde waardoor ik dacht “laat maar!”. Baalde er zo van. Maar goed, het zij zo. Maak de laatste tijd sowieso niet echt nail arts waar ik achter sta lijkt het wel. Nu ook weer eentje gemaakt waar ik over twijfel.Β  Denk er niet goed genoeg over na ofzo, weet het niet precies. Anyways… ik laat hem toch zien!

Het basis lakje is van Dance Legend; een van het trio gemaakt door Anna Gorelova, zie hier de swatches. Vind het zo’n leuk lakje! Heb verder een roze stempellak gebruikt uit de Spring Break collectie en een paarse Khroma lak.

Colour Alike gradient stamping nailart
Colour Alike gradient stamping nailart
Colour Alike gradient stamping nailart
Je weet vast wat ik bedoel inmiddels… super have gradient ondanks hij niet heel goed zichtbaar is.. en dan die stipjes. Exact waar ik de mist in ging. Jammer! Baalde er zo van. Maar wist ook niet zo gauw het weer te fixen. Dus dan maar zo laten. De plate die ik heb gebruikt is overigens BPL-028. Blij dat ik het paarse Khroma lakje er bij heb gepakt want anders was het geheel echt weggevallen. Wat wel een beetje mijn doel was; het is een gradient stempel: eerst de basislak, dan de roze lak, dan de paarse. Alleen op mijn ringvinger heb ik alleen de roze B. A Sweetheart gebruikt. En, zoals zichtbaar, een matte topcoat er over heen gedaan. Wil je de gehele pastel Spring Break collectie van Colour Alike zien? Klik dan hier voor mijn review.

Het Dance Legend lakje Ukrasa heb ik gekocht bij Hypnotic Polish, waar ook de roze stempellak van Colour Alike te verkrijgen is.

handtekening blog sept 2015press sample 1
It took a while to put this nail art online. So much doubt! Didn’t know what to think of it so I asked friends and all.. Always feel insecure about what I make, or at least most of the time, so this is a bit hard to put online πŸ™‚ But still did it, just because I like half of the design!
You probably see where I went wrong… the dots. So unhappy with that! The rest I love; it’s a gradient stamping mani done with the base color of the polish (Ukrasa by Dance Legend), B a Sweetheart by Colour Alike (part of their Spring Break collection) and a darker purple polish by Khroma. It kind of blends in and shows the purple luckily.
The plate I used is BPL-028 by Born Pretty.
Hope you like it πŸ™‚ Let me know! <3

Comments (5)

 • Wat jammer dat je zelf af en toe niet ziet wat voor een prachtige creaties je maakt! Ik vind deze erg mooi. De basislak lijkt net marmer en dan met zo’n subtiele gradiΓ«nt er overheen en dat vlindertje, zo’n lieflijk geheel!

  Beantwoorden
 • Ik vind het er juist heel erg mooi uitzien. Ik hou van pastel kleurtjes! πŸ™‚

  Beantwoorden
 • I love the stamping gradient! I don’t think the dots are so bad πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Oh, this looks fantastic! I love the details with the dots!

  Beantwoorden
 • Niet zo streng zijn voor jezelf πŸ˜‰ Je maakt hele mooie nail arts en deze vind ik ook weer super. En je zult vast weer inspiratie krijgen en heel tevreden zijn. Zo gaat het soms hihi Liefs, Imke

  Beantwoorden

Write a comment