Uncategorized

Happy Flower! – Nail Art

Weer een trend, watercolor nail art. En zoals de meeste trends wilde ik dit ook proberen. Genoeg acrylverf in huis, water uit de kraan en good to go.
Maar wat zal ik maken? Gezien ik dit niet eerder had gedaan dacht ik aan bloemetjes. Vaker gedaan op verschillende manieren maar nog nooit op deze manier.

Samen met een prachtig blauw lakje van Essie, ‘Avenue Maintain’ en de witte van W7 maakte ik deze mooie, vrolijke nail art!

Erg leuk om te maken en vind het resultaat ook super! Zo lekker zomers. Die blauwe lak van Essie verraste me echt weer. Poos geleden dat ik die heb gedragen en hij is zo ontzettend mooi en intens blauw. Ooit gekocht in de sale en de dekking is erg goed.
Wat vind jij van mijn Happy Flower nail art?
HAPPY WEEKEND MY DEAR FOLLOWERS!

Comments (31)

Write a comment