Nail Art

Harunouta Stamping plate review – Nail Art

Wel eens van gehoord, Harunouta? Ik nog nooit. Misschien als je plates hebt bekeken op in de shop van Born Pretty of misschien wel eens eentje hebt gekocht, dan zou je de naam kunnen herkennen. De merk naam zei me niks, maar de plate zeker wel! Ik ben dol op die geometrische patronen, strakke lijnen en schattige figuren. En dus mocht ik deze kiezen bij het uitzoeken van een aantal producten. Mij vorige, Paisley nail art, was een groot succes 🙂


Dit is dus de Harunouta plate L040, item nummer #39127. Je pakt ‘m er iets leuks mee te maken en dan komt het moeilijkste; kiezen. Wat kies je? Een schattig hondje? Een bloem? Een poesje, konijntje, koe? Of zo’n wolk? Whaaa. Lastig. Toch gelukt 🙂 Heb ze eerst op mijn stempel gestempeld en toen ingekleurd met verschillende kleuren (de lakken kun je zien in de product foto) en geplaatst op Cadillacquer’s “Tell Me You Need Me“.
Beetje jammer dat ik vergeten ben foto’s te maken van het proces… Maar hier is het resultaat!
Zonder zo’n leuk glitterlakje had het best wat saai kunnen worden. Maar ik heb het roze van de glitters terug laten komen in beide patronen. Ook heb ik een aantal glittertjes toegevoegd aan de pink en wijsvinger.
Vind het leuk, een konijntje en een bloem 🙂 Blij met de uitkomst!


De prachtige Harunouta plate vind je hier in de Born Pretty Store. Met de code MTB10 krijg je 10% korting op je bestelling!

Have you heard of Harunouta? I didn’t, but their stamping plate I just needed to have!
How adorable is that! Born Pretty let me pick some products from their shop. Love geometric shapes, straight lines and even more when they are so darn cute. Was wearing Tell Me You Need Me by Cadillacquer and wanted to use that polish for this because it fits so well with the design I think. Put some pink in the stamping patterns, almost same color as the glitter.
Too bad I forgot to make pics of the process… It was hard to choose a design, there’s a cute dog, bunny, cat, roses, cow… I choose a flower and the cute bunny.
Used different colors to fill in the patterns; you see them all on the product pic.
Love the outcome and happy to do that reversed stamping again!
This plate has item ID #39127 and you can find it here in the Born Pretty Store. Use my code MTB10 for 10% off.

Comments (6)

 • die plate is echt super leuk 😀 moet echt weer eens meer stempel art gaan doen!

  Beantwoorden
 • Leuk! Alleen je code werkt niet, alleen op producten die niet in de aanbieding zijn. (En stiekem hebben ze altijd 95% van de shop in de aanbieding)

  Beantwoorden
  • Klopt wel hoor, code geldt alleen voor de niet afgeprijsde producten!

   Beantwoorden
 • Leuk zeg! Ik heb ook stempelplaten die onderweg zijn, ben benieuwd of ik er wat van bak!

  Beantwoorden
 • I hear for the first time about Harunouta. Your manicure looks cute!

  Beantwoorden
 • What a great manicure! 🙂

  Beantwoorden

Write a comment