Nail Art

Hit The Bottle – Snowed In Nail Art

Als je een stempelfan bent dan heb je vast wel eens van dit merk gehoord; Hit The Bottle. Ik kreeg van Hypnotic Polish een viertal kleine flesjes toegestuurd om eens uit te proberen en te laten zien op nailtalk. Wit, zwart, blauw en zacht oranje. Ik heb als eerste de witte gepakt, Snowed In, omdat ik een fantastisch roze lak op had waar ik iets mee wilde doen.


Ik heb een plate van MoYou erbij gepakt, uit de Scandi collectie die ik echt helemaal te gek vind! So me. Net als de Minimalistic collectie. Prachtig! Caption’s “She A Pistol” droeg ik al een paar dagen en besloot dat wit er wel leuk bij zou staan.

Erg benieuwd hoe de lak zou stempelen, al had ik geen twijfel eigenlijk. Het flesje is vrij klein, maar het kwastje valt me mee, gemiddelde dikte zou ik zeggen. Een streep op mijn plate, schrapen en overbrengen op de nagel.De lak is zeer goed gepigmenteerd wat een must is bij een stempellak uiteraard! Geen problemen mee. Vind het een leuk formaat ook dit, 5 ml! Maar wees gerust, ze zijn er ook in flesjes van 9 ml (die staan afgebeeld in de shop). Aanrader!

Hit The Bottle stempellakjes zijn er in allerlei verschillende kleuren en formaten. De 5ml flesjes zijn €4,95 en de 9 ml €7,25. Verkrijgbaar bij Hypnotic Polish.

If you are a fan of stamping you’ve probably heard of Hit The Bottle. A brand that makes gorgeous stamping polishes. I was sent four different colors by Hypnotic Polish and couldn’t wait to try them; white, black, blue and a soft orange one, 5ml. Didn’t have any doubt about them to be honest.
Was wearing She’s A Pistol from Caption, a bold pink shade and thought white would look cute with that!

I grabbed one of my favorite plates (MoYou Scandi collection), put Hit The Bottle “Snowed In” on there, scraped and placed it on my nails. It’s working perfectly!
Hit The Bottle stamping polish comes in two different sizes, 5 ml and 9 ml. I received the small bottle but must say I’m happy that the brush isn’t that small! Go to Hypnotic Polish to check out all the amazing colors!

 

 

Comments (1)

Write a comment