Nail Art

Hit The Bottle – Sparkling Cyan-ide Nail Art

Hit The Bottle stempel lakjes heb je hier eerder voorbij zien komen. Ik had er nog ééntje staan, een blauwe genaamd Sparkling Cyan-ide. Prachtig kleurtje ook weer met blauwe shimmers. Vind het soms lastig iets te verzinnen bij een kleur; bij de één gaat dat vele malen makkelijker dan de ander. Na het dragen van ‘Salty Shimmer Sunset’ van Catrice (een LE die de winkels al uit zijn) had ik een idee… Maar eerst laat ik je de swatch zien. En kijk dat flesje! Een van de redenen dat ik 3 van de 4 heb gekocht.


Vind het heel leuk om zulke schattige flesjes ter decoratie in mijn huis te hebben. Heb er een leuk halve maan tafeltje voor waar allemaal spulletjes op liggen die me dierbaar zijn!

Salty Shimmer Sunset is niet persé een lakje waar ik zo dol op ben. Hij zit echt vól glitters… Maar het is ook wel weer erg leuk om iets te dragen dan wat ik anders draag. Hij is wel sparkly en zomers! Heb drie laagjes gebruikt.

En dan, de nail art. Behalve de witte heb ik alle kleurtjes gebruikt die ik kreeg thuisgestuurd van Hypnotic Polish.Eerst had ik het idee de zwarte niet te gebruiken, maar dacht dat de nail art in zijn geheel misschien wat saai zou worden. Ik wist dat ik iets met bloemetjes wilde! En heb erg veel plates met bloem patronen, verveelt me gewoon nooit. De Born Pretty plate BP-L046 werd uit de stapel gepikt!

Hit The Bottle stempel lakken zijn verkrijgbaar bij Hypnotic Polish.

Hit The Bottle stamping polishes you have seen before here on nailtalk. Of the four, I still hadn’t used one of them; “Sparkling Cyan-ide”, a gorgeous blue one with blue shimmers. Had a bit of trouble with getting inspired I guess to use this blue one, untill I was wearing ‘Salty Shimmer Sunset’ by Catrice. Bought this cute primarily because the bottle is so darn cute! Bought 3 of the 4 LE polishes and use them for decoration purposes as well 🙂 Used three coats of this glitter bomb. Then I first choose the peachy one and the blue one for this nail art that I used the Born Pretty plate BP-L046 for, but then decided to put some black in too, to make it stand out more.
Love the outcome! Love flowers. Never get bored of them. Happy with the Hit The Bottle polishes; the colors are pretty and they stamp very well, had no problems whatsoever. You can buy them pretties at Hypnotic Polish.

Comments (2)

  • I like it that you stamped it with black too, this way the pattern stands out and looks fantastic!

    Beantwoorden
  • Super leuke nail art en de toevoeging van de zwarte bloemen is leuk en geeft contrast.

    Beantwoorden

Write a comment