Uncategorized

Holika Holika – Deep Turquoise

Laatst heb je het andere, koraal/ oranje kleurtje kunnen bewonderen van dit merk. Vandaag laat ik je Deep Turquoise zien.
Ik kwam dit merk tegen op EBay en was erg benieuwd. Voor de prijs die ik heb betaald vind ik het een goede kwaliteit lak! Vind ‘m wel iets lastig lakken. Maar hij droogt snel en de dekking is prima met twee lagen.

Het is een mooie, diep blauw/groene lak (de foto geeft meer blauw weer)  De glans is ook erg mooi, de foto’s zijn genomen zonder topcoat! Deze Holika Holika lak heeft wel een dun kwastje. Maar ik denk dat ik nog meer van dit merk ga aanschaffen! Niet gedacht dat ze zo mooi en goed zouden zijn. Kijk voor de prijzen en verkoper bij mijn andere artikel over de Holika Holika’s!

Wat vind jij van Deep Turquoise?

Comments (21)

Write a comment