Uncategorized

Holika Holika – Sweet Coral

Wat is EBay toch een verslaving. Ik blijf altijd wel op zoek naar leuke lakjes voor een klein prijsje. Benieuwd naar kleur en kwaliteit. Holika Holika kwam ik tegen, een merk waar ik nog nooit eerder van had gehoord.
Twee lakjes mocht ik van mezelf bestellen, twee verschillende kleurtjes. Een donkere, winterse kleur en een zomerse! Deep turquoise en Sweet Coral.

Vandaag laat ik eerst de oranje lak zien van Holika Holika. Op de foto komt ie iets meer oranje over dan koraal kleurig.

Ze hebben beide best dunne kwastjes. Kan dus een uitdaging zijn! Hoewel de dekking mij verbaasde, want die is erg goed, vond ik het niet heel lekker lakken. Tenzij je feilloos in 3 strepen je hele nagel kunt lakken dan gaat het makkelijk… Hij wordt gauw stroperig op de nagel. Maar gelukkig trekt dat effect ook wel weer bij! De lak droogt vrij snel. Ik heb twee lagen gelakt.

De laatste foto zal het meest met de eigenlijke kleur overeenkomen vermoed ik! Het is een prachtig zomers kleurtje en de dekking is prima. Naast het lastige lakken ben ik tevreden. Holika Holika zal ik zeker weer eens wat van kopen!
Ik heb omgerekend ongeveer 2,95 voor elk lakje betaald. Geen verzendkosten. En dat bij deze verkoper.
Wat vind jij van Sweet Coral?

Comments (20)

Write a comment