Nail Art

Holographic Dry Brush – Nail Art

Had zin in nail art. Maar weinig tijd en energie! Dus hoe gingen we dat dan doen… Decals? Nah. Stempelen? Nah. Geen zin in de ‘troep’. Ineens dacht ik aan een oude post van mij die ik tegenkwam in mijn Facebook herinneringen. Dry brush! Was een paar jaar geleden erg populair en ik snap nu weer waarom. Zo leuk! Zo leuk om te doen ook!

Het lakje wat ik al droeg is Holographic Lights van BarryM, die ik ontving van Alice & Jo webshop. Zou dat niet zonde zijn? Ik ging het gewoon proberen. Heb een mint groen lakje van Essie er bij gepakt, een fel roze lak van China Glaze én een zwarte stempellak die in mijn bereik lag. Tadaaaa!
Het is echt zo simpel. Je strijkt je kwastje goed af aan de rand van je potje nagellak en gaat dan over je nagel heen. Dit heb ik dus gedaan met maar drie kleurtjes en voila. Vind het echt heel leuk! Roze en zwart vind ik sowieso altijd wel een mooie combi. En, mijn doel was ook dat je nog goed wat kon zien van het BarryM lakje en dat is ook aardig gelukt. Wat vind jij?

De BarryM lak maakt deel uit van de Molten Metal collectie die verkrijgbaar is
bij de webshop Alice & Jo.

Wanted something fast and simple. But I didn’t have that much time or energy. So what do you do? Decals? Great option but nah. Stamping? Nah. Didn’t want the ‘mess’. And then I thought of a Facebook memorie post of my dry brush mani I did few years back. That’s an idea!
And so I took a bright pink China Glaze polish, a black stamping polish that was sitting on the table for a while and a mint green Essie polish.
The base is a polish from Barry M ‘Holographic Lights’.
It was so easy and fun to do this nail art. All you need is polish, wipe excess polish off the brush and then brushstroke the polish onto the nail.
The BarryM polish is still well visible and that was my goal. Love the result! Do you?
Let me know in the comments below <3

Comments (4)

 • Prachtig!

  Beantwoorden
 • So beautiful! <3

  Beantwoorden
 • I am so in love with this mani. Perfect color combo and the dry brush technique came out artistic and just perfect!

  Beantwoorden
 • Wauw! Dit effect is echt heel erg leuk zeg!

  Beantwoorden

Write a comment