Uncategorized

Horizontal Distress – Nail Art

Horizontal Distress nail art. De meesten zijn wel bekend met de ‘distressed nail art’ waarbij je stroken maakt met een kwastje waar nog maar heel weinig nagellak aan zit. Wilde dit al heel lang eens maken!
Op Instagram ben ik Madeline Poole gaan volgen. In het magazine InStyle kwam ik werk van haar tegen en dat inspireerde mij! Madeline Poole is een nail artist uit Los Angels en maakt echt te gekke nagels. Dit kwam ik tegen van haar en dat wilde ik een beetje na maken.

And so I did! πŸ™‚ Echt heel leuk om te doen en zo simpel. Je lakt je nagels wit en laat goed drogen. Je zet de kleurtjes klaar die je wilt gebruiken en pakt de eerste. Heb de zwarte kleur als laatste gedaan omdat die het meest opvalt. Het kwastje veeg je zo goed mogelijk af aan je flesje. Zodat er nauwelijks nog lak op je kwastje zit. Daarna strijk je over je nagel van links naar rechts of andersom. Dit doe je met een aantal lakjes tot het gewenste resultaat. Daarna topcoaten en klaar!

Het liefst zou ik dit design nog tig keer maken met allerlei verschillende kleuren. Wat een leuk resultaat! Vind witte nagels sowieso mooi, lekker zomers. En die felle kleurtjes maken het helemaal af.
Heb jij wel eens distressed nails gemaakt? En wat vind je van deze?

Comments (30)

Write a comment