Nail Polish

IBD Lacquer – Rome Around

Derde week Augustus. De Sneekweek is net afgelopen! Hoe leuk ik het ook vind, ik ben stiekem toch ook altijd weer blij dat het voorbij is. De gekte en drukte is weer weg, back to normal zeg maar. Ik heb wel een écht zomers lakje vandaag online; “Rome Around” van IBD Lacquer. Ultieme zomerse kleur vind je niet?
Ik hou enorm van coral kleuren en dit is een prachtige koraal roze.

IBD – ROME AROUND‘Rome Around’ droogt matte op. De lak is best wel fel en omdat ie mat opdroogt doet ie toch echt neon aan. Behoorlijk opvallend lakje! En deze kleur doet je handen nóg bruiner lijken. Drie dunne laagjes had ik nodig.
Op de tweede foto heb ik een topcoat toegevoegd omdat ik dat toch net wat mooier vind. Het matte op foto één is me dan net niet mat genoeg denk ik. IBD is een fijn merk. Qua kwastjes, qua formule kan ik je ze zeker aanraden. Dit lakje heeft wel een piepklein nadeel… De roze neon kleur “verdwijnt” op een gegeven moment. (en dan niet na wéken staan, maar reken een dag ofzo). Ik was aan het zoeken op mijn bureau en kon ‘m niet vinden. Hij bleek gewoon voor mijn neus te staan, maar had een ware transformatie ondergaan naar nude-kleurig. Pas toen ik ‘m pakte zag ik een klein beetje koraal roze en toen ik ging schudden met de lak kwam ie weer terug, haha! It’s magic!

IBD nail lacquer is verkrijgbaar bij Nailproduct. Exact dezelfde kleuren zijn
ook verkrijgbaar in gelpolish!

We’re already halfway August! Sneekweek just ended here. It’s a festive week and our town is filled with tourists and boats, all enjoying our booze and music hehe. Happy that it’s here every year and happy that it’s gone after a week of madness! Have got a very summery polish to show you today… Bright (almost neon) and coral pink. Next to peachy colors definately one of my favorite shades for summer (all year round to be honest).
I used three thin coats and it dries matte as you can see on the first picture. The second pic is with topcoat and I think I prefer that. The matte finish on the first picture is just not matte enough for my liking.
It’s a bright and bold shade and really love it!
It’s has a trick up it’s sleeve though… The bright pink pigments sort of hides when the bottle is untouched for a while (not weeks, but one day!) So I thought I’d misplaced it and started looking for it on my desk. It was right in front of me but just didn’t recognize the shade hehe. Just give it a good shake and you’re set!
IBD lacquer is available at nailproduct.nl.

Comments (2)

Write a comment