Nail Polish

IBD Nail Lacquer – Midnight Martinis

Wat is het stil hier he? Dat is omdat ik heb besloten mij meer te gaan focussen op Instagram en mijn Facebook. Mij blog neemt teveel energie. Het is lastig een verhaal te vormen over een product als je enorm moe bent en brainfog hebt. Maar het ‘moet’ dan toch, en dat gaat weer ten koste van bijvoorbeeld mijn sociale leven. Vandaar de keuze!
Maar de reviews van Nailproduct en Morgan Taylor zullen nog online komen. Vanaf het nieuwe jaar houdt dat ook op!

Terug naar de review… IBD Nail Lacquer. Fijn merk! Salonkwaliteit en leuk prijsje vind ik. ‘Midnight Martinis’ trok mijn aandacht. Wel een lakje voor mij dacht ik! Donker, vampy… Check!Dit lakje zit echt vól met glitter. Hij is daardoor ook best dik en het lakken vergt iets meer aandacht daardoor.
Midnight Martinis vraagt ook een goede of meerdere laagjes topcoat daardoor. En, nog een beter idee; doe er een matte topcoat over! Want echt, dat staat zo gaaf. Al die gekleurde glitters én flakies (!) zijn daardoor goed zichtbaar. Twee laagjes heb ik gebruikt.

IBD Nail Lacquer is verkrijgbaar bij Nailproduct.nl.

 

Comments (2)

  • die shimmer <3

    Beantwoorden
  • Oh wow, this polish has so many details and dimensions! ♥

    Beantwoorden

Write a comment