Nail Polish

IBD Nail Lacquer – Smokey Plum

Smokey Plum heb ik eerder geswatcht. Geen straf, want dit kleurtje is écht mijn ding. Vergrijsd, bruinig, paarsig… Past goed bij me! IBD Lacquer zie je hier zo af en toe voorbij komen. Belle Boudoir was de meest recente en wauw, wat was die ook mooi. Als je je bedenkt dat de formule en dekking gewoon erg goed en fijn zijn, dan begrijp ik niet heel goed waarom ik dit merk niet vaker voorbij zie komen. Het is een goede kwaliteit salon lak en de prijs vind ik ook prima, vooral voor wat je krijgt. Maar goed, Smokey Plum 🙂 Perfecte naam vind ik!

IBD Nail Lacquer – SMOKEY PLUMHij is in werkelijkheid iets minder paars. Maar mijn camera schijnt dol op die kleur te zijn en haalt ‘m naar voren. De lak is creamy, geen shimmer en hij dekt prima met twee dunne laagjes. Vind het wel een chique kleur die op elke gelegenheid te dragen is.

IBD nail lacquer is verkrijgbaar bij Nailproduct.nl.


This polish I have swatched before a long time ago! But that’s ok, because this shade is right up my alley. It’s dusty, classy and creamy. My favorite! Last time I swatched Belle Boudoir, which I loved as well.
It kind of amazed me why I don’t see this brand very often; the formula and quality are amazing.
Smokey Plum is the perfect name for this shade and with two thin coats it covers completely.
Do you like these kind of shades?

Comments (3)

  • Very nice dusty shade!

    Beantwoorden
  • Echt super mooi! Die naam is perfect gekozen!

    Beantwoorden
  • Mooie tint! Ik hou erg van paarse lakken. Door het grijzige er doorheen doet ie me denken aan het najaar 🙂

    Beantwoorden

Write a comment