Nail Polish

IBP Super Gloss Topcoat Review

Ik mocht een nieuwe topcoat proberen; altijd fijn, want een goede topcoat is naar mijn idee onmisbaar. Heb dan ook best hoge eisen. Een topcoat bepaalt mede de hoe lang je nagellak mooi blijft zitten, hoe lang de glans blijft en hoe snel je na het doen van je mani weer dingen kunt doen. Vandaag laat ik je weten wat ik van de IBP Super Gloss Topcoat vind.Het flesje bevat 15 ml waar je wel eventjes mee vooruit kan! Het kwastje is wit/ transparant en van gemiddelde dikte. De lak doet vrij dun aan als ik het flesje beweeg. Ik heb de lak stiekem een klein beetje vergeleken met mijn lievelings sneldrogende topcoat, omdat die al (bijna) al mijn wensen voldoet. Wat verwacht ik nu eigenlijk precies van een topcoat?

<3 Sneldrogend
<3 Makkelijk aan te brengen door niet al te dunne kwast en/of formule
<3 Mooie glans die ook mooi blijft
<3 Topcoat die een “smooth”resultaat geeft, ook al is de lak eronder niet helemaal egaal

Is de IBP Super Gloss Topcoat sneldrogend? Check! Ik gok op zo’n 5 minuutjes; geen geplak meer. De kwast vind ik persoonlijk prima, misschien mag ie nog wel ietsje breder. De formule is vrij dun en kan dus je nagelriemen inlopen als je wat teveel op je kwast hebt. De glans is iets waar ik extra op lette gezien de naam toch al heel wat beloofd, vind je niet? Glossy is ie zeker en qua glans niks te klagen. Of ie ’t tegen mijn favoriet op kan? Hmmm, ik denk nét niet! Maakt ie je nagels mooi egaal? Ja. Zeker een pluspunt! Wel heb je daar twee laagjes topcoat voor nodig; dit wel als je een glitterlakje draagt hoor!

Algemene indruk; fijne topcoat. Niks mis mee! Zeker eentje die ik weer eens zal pakken.


De IBP Super Gloss Topcoat is verkrijgbaar bij Nailproduct.nl.

Today I wrote a review for you, about the IBP Super Gloss Topcoat.
I am always curious to try a new topcoat, especially with high promises 🙂 I have high demands when it comes to a topcoat, because I think it makes a world of differences on how long your polish stays pretty on your nails!
Secretly I compared the IBP topcoat with my very favorite fast drying topcoat that meets (almost) every wish I have.

My expectations of a topcoat are
<3 fast dry
<3 easy to apply with a bit wider brush and nice formula
<3 Glossy finish that stays glossy
<3 Smooth surface, even though the nailpolish layer isn’t

Well, fastdrying it is! Love it. The brush is a bit wide and soft, the formula is quite thin, so it’s important not to take too much topcoat on it. Glossy finish? Yes please! Compared it to my favorite topcoat and I think that one wins this competition, but hey, not bad! When wearing a glittery polish you might need two coats, but my favorite one does as well. It does give you a smooth surface and that’s a huge plus for me.
Happy with this IBP topcoat and will use it again for sure!
Available at Nailproduct.nl.

 

Comments (2)

  • Klinkt alsof ie t net iets minder doet dan mijn huidige, maar klinkt zeker niet verkeerd!

    Beantwoorden
  • Leuk geschreven! …maakt me wel errugh nieuwschierig naar je echte favoriete top coat…;)
    Ben zoekende

    Beantwoorden

Write a comment