Uncategorized

Ikat – Nail Art

Dit wilde ik zooo graag eens doen! Nog nooit eerder gedaan. En ietsje pietsje lastiger dan ik had gedacht. Zou ‘m eerst niet eens op Instagram zetten, maar toch blij met de toffe reacties.
Dus dan ook maar hier op NailTalk, toch? Ikat is een patroon en die ook opgepikt is in de nagel wereld. Is de bedoeling dat in ieder geval de buitenkant van het patroon bestaat uit lijntjes die van boven naar beneden lopen. Laat ik dat nou lastig vinden! Ik zag een tutorial en daar deden ze snelle, ‘slordige’ strepen.
En dat slordige kan ik dus eigenlijk niet. Klinkt gek, maar ik hou van precies werken. En dus streepjes dus zo snel aanbrengen lukte niet. Het is dus eigenlijk een geïmproviseerde nail art, somewhat Ikat, somewhat not.


Ik ben er toch erg blij mee! Lijkt me leuk om nog wel eens een échte Ikat te maken. En met andere kleuren!
De groene lak is een lakje van de Hunkemoller, het zwarte is acrylverf, de paarse is een lakje van Bourjois en de roze is Fruit Sherbet van Golden Rose.

Wat vind jij van deze nail art?

Comments (23)

Write a comment