Il Etait Un Vernis Hashtag
Indie Polish

Il Était Un Vernis Hashtag

Voor het eerst zie je dit merk hier op nailtalk.nl. Il Était Un Vernis. Altijd al nieuwsgierig geweest; je ziet van die prachtige swatches voorbij komen steeds! En ik mocht de nieuwe collectie #HASHTAG aan jullie laten zien.

De hele collectie komt in een ontzettend leuk tasje, waar de naam van de collectie op staat en de namen van de lakken. Hoe grappig!

Il Etait Un Vernis Hashtag

Zoals je kunt zien bestaat de #HASHTAG collectie uit vijf lakken. Alle 5 holografische lakken. En heel divers aan kleur! Mijn zus zat bij mij toen we het pakketje uitpakten en allebei waren we verliefd op deze collectie en toch bij die gele hadden we even zoiets van ‘eh…’ , wat moet je daar van vinden? En toch boeit mij dat wel, hoe zal ie staan en zou ik er alsnog helemaal fan van worden?

En dan de swatches. Dat was een uitdaging. Ik fotografeer altijd bij naturel licht en het is echt dagenlang grijs geweest. Zoveel foto’s… zoveel mislukt. Echt heel lastig en vervelend. Ik heb een lightbox maar ik denk dat ik daar
gewoon aan moet gaan wennen dan. En uitvogelen hoe ik de kwaliteit hetzelfde kan houden.

Als eerste, #imanatural

Il Etait Un Vernis I'm a Natural

Il Etait Un Vernis I'm a Natural

Iamnatural macro logo

#imanatural is een prachtige, licht grijze lak met fijne holografische glitter. Ik hou hier van! Vind grijs classy én een perfecte basis voor een nail art bijvoorbeeld. De holografische glitter maakt ‘m zacht en lief. Perfect voor de winter ook! Dekkend in twee laagjes.

#justmytype

Il Etait Un Vernis Just My Type

Il Etait Un Vernis Just My Type

Dnker grijs macro logo

#justmytype is een prachtige, donkergrijze holografische lak. Wat een prachtige kleur! Beetje metaal achtig. Weer zo’n fijne winterse lak! Dekkend met twee laagjes.

#hellosunshine

Il Etait Un Vernis Hello Sunshine

Il Etait Un Vernis Hello Sunshine

Hellosunshine macro logo

#hellosunshine, hier is die dan! De gele. Tja, wat zal ik zeggen…! Ik begin met de dekking; ik heb 3 laagjes aangebracht, vond dat je toch nog wel wat de tips kon zien bij 2 laagjes, dit komt door het feit dat ie jelly achtig is! Aan de ene kant vind ik ‘m gaaf, apart ook! En vind ‘m niet eens raar staan. Maar of ik er weer voor zou kiezen om ‘m te dragen? Dat weet ik niet.

#monsieurjetaime

Il Etait Un Vernis Monsieur Je t'aime

Il Etait Un Vernis Monsieur Je t'aime

Monsier jetaime macro logo

#monsieurjetaime is mijn favoriet van deze hele collectie en dat is lastig kiezen kan ik je zeggen. Twee laagjes heb je nodig om deze groene/ teal kleurige lak dekkend te krijgen. De holografische glitter past zo mooi! Een uniek lakje in mijn stash op het moment.

#ladykiller

Il Etait Un Vernis Ladykiller

Il Etait Un Vernis Ladykiller

Ladykiller macro logo

#ladykiller is ook al zo’n WOW. Een echt donker blauwe lak, die door zijn holografische, fijne glitter, je doet denken aan een heldere nacht vol sterren! De dekking is geweldig; één laagje en dat zie je ook op de foto.

Il était Un Vernis Hashtag

Het indie merk Il Était Un Vernis heeft me verrast! De formule kun je vergelijken met die van Aengland. Hij vloeit zo mooi en perfect uit je op je nagel dat een topcoat niet nodig is. De kwastjes zijn van gemiddelde dikte en breedte, lakt heel gemakkelijk. Heb zo rond de feestdagen echt geen zin gehad om ook maar iets te doen qua swatchen. Welverdiende vakantie dacht ik zo! Met Oud & Nieuw heb ik mijn nagels gelakt met #monsieurjetaime en die bleef echt dagenlang verrassend goed zitten. Weer een pluspunt! Ik kan ze je aanraden. En zeker deze collectie!

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar Il Était Un Vernis? Ze zijn verkrijgbaar bij Hypnotic Polish!
*dit product is mij aangeboden ter review

handtekening blog sept 2015

Didn’t know exactly what to expect of Il Était Un Vernis. How would the formula be for example? This is a first for
this brand to be on my blog. They have a new collection called #HASHTAG. Love that name!
My sister and I opened this package and fell in love with it instantly. But the yellow one was the one that
we both felt like, “eh…interesting!” 
I started with #imanatural, a lovely soft grey, holographic polish. Perfect for winter don’t you think?
Two thin coats did the trick.
#justmytype is a dark grey polish filled with holographic glitter. Such a beauty! I used two coats. It kind of
reminds me of metal. Like that!
Then, #hellosunshine, the yellow polish that I was so in doubt about. Hard to describe how I feel about this one, it’s
interesting but also so out of my comfortzone. Used three coats for this one!
#monsieurjetaime is my very favorite of this collection. Such an unique shade! Green leaning to teal. Gorgeous!
Used two coats for this beauty.
Last one is #ladykiller, and wow, a gorgeous dark blue polish packed with holographic glitter. It reminds
me of a starry night! Coverage is aweome with only one coat.

This collection surprised me in a very good way! The formula is quite the same as Aengland.
Think this collection is unique and different, like that!
I wore #monsierjetaime for a few days in a row (about four days) and it lasted perfectly with hardly any tipwear.
Available at www.hypnoticpolish.com !

Comments (19)

 • #ladykiller is beautiful, wonderful swatches as usual!

  Beantwoorden
 • Prachtige nagellakken. Vind de close ups mooi. De laatste lak is mijn favoriet!
  XOXO esmee

  Beantwoorden
 • Wauw ik vind ze stuk voor stuk prachtig!

  Beantwoorden
 • Very ingenious names for the polishes and I can not choose one favorite because all of them are so gorgeous that it takes my breath away!

  Beantwoorden
 • My pick would be the yellow and the last one, but I like all of them 🙂

  Beantwoorden
 • Oeh die zijn mooi zeg, ik vind vooral die gele kleur heel bijzonder 🙂

  Beantwoorden
 • Great swatches! #imanatural is my favourite 🙂 it’s neutral enough to wear to a conservative office but still has something extra to it. #monsieurjetaime is really gorgeous too!

  Beantwoorden
 • O mijn hemel, dit is ZO mooi! Ik kende dit merk helemaal niet, elke foto die ik verder scroll was ik weer verbaasd door hoe mooi het is! Mooie foto’s ook!

  Beantwoorden
 • Lovely colors, especially first and last 🙂

  Beantwoorden
 • Prachtige lakken!

  Beantwoorden
 • de gele heeft echt iets heel erg aparts voor mij, het is een kleur die ik vaak oversla als ik iets koop, terwijl het een heel vrolijke kleur is

  Beantwoorden
 • Wauw ik vind ze allemaal prachtig zeg! #justmytype en de twee laatste zijn mijn favorieten. Maar de andere zou ik ook best in mijn bezit willen hihi.

  Beantwoorden
 • Gorgeous collection! I’m completely in love with #hellosunshine!

  Beantwoorden
 • Hello sunshine. De gele en donker grijs zie ik mij zelf dragen. Wat een talent heb je zeg met je nagel. Ik kan niet anders zeggen. 3 laagjes aanbrengen dat is best veel. Jij kiest misschien niet zo snel zo’n kleur, maar ik wel. 😉

  Beantwoorden
 • I love the yellow one! But not sure how would I feel wearing it on my nails 😉

  Beantwoorden
 • The yellow one is really interesting. But I’m not sure if I like it, too. 😀
  My favorite is Ladykiller!

  Beantwoorden
 • Your swatches are beautiful! #monsieurjetaime is my favourite 🙂

  Beantwoorden
 • Wat kan je toch prachtig lakken.. zucht.. Iedere lak wordt daardoor extra mooi, maar deze collectie is werkelijk prachtig! Allemaal op de gele na, ook al staat tie je goed zou ik met liefde dragen!!

  Beantwoorden
 • […] Kun je je de #HASHTAG collectie nog herinneren van Il Était Un Vernis? Een prachtige collectie met niet de standaard kleuren zie je steeds ziet, ik vond ‘m erg mooi! Wil je de review nog eens lezen? Klik hier. […]

  Beantwoorden

Write a comment