Indie Polish

ILNP – Citrus Punch & Beach House

ILNP heeft alweer een prachtige herfst collectie uitgebracht. Er daar zitten een aantal tussen… tja, dat wordt hard nadenken hoe ik daar voor kan gaan sparen. Er zijn een paar die ik echt móet hebben! Maar of het gaat lukken…
Heb wel twee andere lakjes van ILNP voor je vandaag, uit de zomer 2017 collectie. Genaamd Citrus Punch en Beach House. Beiden bevatten micro flakes en holographic glitter.

ILNP – CITRUS PUNCHHij wordt omschreven als een crisp coral en heeft een prachtige gouden gloed waardoor je je nageltips nauwelijks ziet. Maar de camera ziet nu eenmaal alles… had denk beter drie laagjes kunnen gebruiken voor de foto. In het echt zijn twee laagjes prima. Het is echt een opvallende lak, lekker zomers!

ILNP – BEACH HOUSEBeach House zit ook vól met holografische glitter en micro flakes. Hij wordt omschreven als Aqua Blue en ik kan me daar helemaal in vinden. Hij heeft een heel klein beetje groen in zich. Het holografische effect is werkelijk prachtig!

Ben sowieso wel een fan van ILNP, dankzij Maria van Hypnotic Polish. Lang geleden heeft zij mij eens gevraagd een aantal lakken te swatchen en sindsdien ben ik verkocht. En kijk… de nieuwe herfstcollectie…!!

ILNP FALL 2017

 

<—- Ultra holo! 🙂

 

 

 

 

 

Fantastisch toch! De ultra holo’s zijn zoals altijd stunning, maar ik kijk toch liever naar het rechterplaatje… De donkeren lakken… Mijn hart gestolen!

Beide collecties zijn verkrijgbaar bij Hypnotic Polish. De nieuwe herfstcollectie in pre-order!

Comments (3)

  • oh wauwie 😀 <3

    Beantwoorden
  • Pretty and so summery. 🙂

    Beantwoorden
  • wow heel leuk, maar de herfstcollectie … daar gaat mijn nagellakhartje echt sneller van kloppen. Benieuwd of en welke je gaat kopen!

    Beantwoorden

Write a comment