Indie Polish Nail Art

ILNP Daydreamer & Hit The Bottle Nail Art

Heb ik vandaag een feestelijk lakje online! Een unieke lak, die behoort tot de Summer collectie van ILNP. Als je ‘m zo in mijn strak, zwarte verpakking ziet dan moet je echt even twee keer kijken. De glitter is echt wauw! Was dan ook een klein beetje huiverig eerlijk gezegd… Want ja, glitter en Miriam… Haat/Liefde.
Kreeg een aantal lakjes uit deze zomerse collectie thuisgestuurd door Hypnotic Polish en qua kleur zaten ze zeker goed, want ze zijn allemaal prachtig. Dit keer ILNP Daydreamer swatches én een review over de zwarte stempellak van Hit The Bottle.

ILNP – DAYDREAMERDenk jij nu ook WOW? Hij wordt omschreven als een flamingo roze ultra metallic glitter lak. Dat klopt wel aardig haha! Eerlijk is eerlijk, ik zou ‘m niet gauw weer dragen. Vond het wel een feestje op mijn nagels hoor! Twee laagjes waren voldoende voor Daydreamer.

Ook kreeg ik zoals je weet een aantal Hit The Bottle stempellakjes. Ik heb de witte en peachy lak al gebruikt voor nail art. En dit keer pakte ik de zwart erbij. “Black As Night”.


Dit potje bevat 5 ml, maar Hypnotic Polish heeft ook 9ml. Ik heb deze een beetje vergeleken met de witte, die ontzettend goed gepigmenteerd is en ik verwachtte dat eigenlijk ook van de zwarte. En dat viel me een heel klein beetje tegen… Ik denk dat ie dieper zwart had gekund. Vind ‘m wat wateriger dan de witte.
Dat ie verder gewoon zijn werk doet dat zie op mijn nagels!Ik heb een prachtige Marianne plate gekozen en deze bloemen gebruikt. Wilde even geen accent nagel met een andere lak of iets dergelijk, gewoon even “old fashioned” alle nagels hetzelfde.

Dat de lak doet wat ie moet doen staat als een paal boven water. En dat de lak ietwat sheer is maakt mij niet heel veel uit, maar ik heb zwarte lakken die dieper zwart zijn en daar gaat toch mijn voorkeur naar uit als ik ze naast elkaar op mijn bureautje heb staan. De andere drie zijn mij wel zeer goed bevallen!

Hit The Bottle én de gehele ILNP Summer collectie 2017 zijn
verkrijgbaar bij Hypnotic Polish.

Have I got something festive for you! A very festive polish, that belongs to the Summer collection by ILNP.
Daydreamer is described as a flamingo pink ultra metallic glitter polish, which pretty sums it up 😀 Loads of glitter and when you see the polish in the black and sleek box you want to look twice.
With me I always I have had a love/hate relationship with glitter and it might not be a polish that I would wear again. But love the color and kind of enjoyed that party on my nails! Used two coats.
Thought I’d do a Hit The Bottle review in the same blogpost. As you know I was sent a few Hit The Bottle stamping polishes and already used a few. Grabbed the black one this time; “Black As Night”. I found the others to be well pigmented and that’s what I expected from this one. I just found it to be a tiny bit more sheer than the other polishes. You can see it on my nails. Don’t really mind to be honest, it’s still black.
Used a Marianne plate and choose a flower pattern for this nail art. Like the result! Do you?
ILNP Summer 2017 collection and Hit The Bottle stamping polishes are available at Hypnotic Polish.

Comments (2)

  • Prachtige nail art! ♡

    Beantwoorden
  • DAYDREAMER is a wowzer and the flower patter very pretty!

    Beantwoorden

Write a comment