Nail Art

Infinity Nails 151 – Nail Art

Daschia Beautyshop verkoopt hele goede plates. Niet alleen qua design, maar ook de kwaliteit er van. Voor mij zijn ze vergelijkbaar met MoYou plates en eigenlijk kun je alleen maar succes hebben met deze plates; ze zijn diep genoeg om altijd een patroon over te kunnen brengen! Ze heten Infinity Nails en ik heb er een aantal die ik je door middel van nail art ga laten zien. Vandaag review ik de Infinity Nails 151!


Zoveel te zien; kijk wat een keus! Het duurde wel even voordat ik mn keus had gemaakt eerlijk gezegd haha! Maar ik wist ongeveer wat ik wilde; ik zag dat Shirley, de eigenaresse van Dashica Beautyshop een prachtige nail art had gepost op Instagram. Ik heb me laten inspireren door haar!

Heb eerst een gradient gemaakt met drie kleuren; “Straight White” van Layla Cosmetics, een zacht rose lakje van de Etos (“No History”), en “Liv” van Zoya.

Eerst Beautyill’s liquid latex aangebracht, ook op de ringvinger aan de zijkanten die ik wit had gelaten (plakband gebruikt). Ik plakte per ongeluk met mijn vingers aan elkaar, de tape trok ik er af en toen ik heb in alle luiheid maar besloten om toch de witte gewoon over het wit te stempelen.


De gradient vond ik aardig goed gelukt. Leuk dat roze en paarse samen vind je niet? Heb “White Knight” van MoYou gebruikt om te stempelen.

Infinity Nails stamping nail art Zoya
Infinity Nails stamping nail art Zoya
Infinity Nails stamping nail art Zoya
Zo blij met het resultaat! Vind het erg leuk geworden. Die Infinity Plate heeft je ook zoveel keus. Wel besloten om hetzelfde stukje te gebruiken op elke nagel. Wat vind jij?

De Infinity Nails plates zijn maar €4,99 en verkrijgbaar in de shop van DashicaBeautyShop. Neem zeker een kijkje, want je vind er ook allerlei stampers, stempellakken en de wereld aan nail art benodigdheden.

You have seen Infinity Nails stamping plates here before. I own quite a few! I also was sent a few by Dashica Beauty Shop to make some nail art with. A task that I just love to do! The benefits of less collaborations; more time for nail art 🙂
Infinity Nails plates I can recommend. The designs are just gorgeous, the quality is equal to MoYou and they only cost €4,99. That’s not bad is it? Today I’m showing you plate No 151.
Shirley, the owner of Dashica Beauty shop, created a nail art a while back and she posted in on her Instagram. I was inspired by her and so I knew what pattern to pick from the plate. Just needed to pick the polishes for the gradient; Used Straight White by Layla, No History by Etos and LIV by Zoya.
Decided to do my ringfinger a bit different as you can see. Love the outcome! Used Beautyill’s liquid latex also and a sponge I bought at the local drugstore.
Very happy with this nail art and makes me long for summer!! What do you think? <3

Comments (1)

  • It’s so beautiful!
    I never use my Infinity plates because I get overwhelmed by the many patterns! :/

    Beantwoorden

Write a comment