Nail Art

Infinity Nails – Gold stamping Nail Art

In het pakketje wat ik kreeg toegestuurd van Dashica Beautyshop zaten verschillende stempel plates van Infinity. Je weet vast inmiddels dat ik een grote fan ben van deze plates gezien de kwaliteit echt heel goed is en ze zijn ook nog eens mooi en divers. Stempelen is en blijft een passie, wat ik nooit had gedacht maar het is leuk je nagels te versieren op die manier! Het heeft naar mijn idee ook echt een comeback gemaakt gezien er nu allemaal verschillende stampers zijn te vinden en er worden steeds meer plates gemaakt. Ik koos dit keer voor Infinity Nails plate 156. Een mooie plate met prachtige bloemenpatronen.

Infinity Nails stamping plate 156
Best lastig zo’n plate op de foto te zetten soms! Hopelijk kun je de patronen wat goed bekijken. Ik heb gekozen voor twee verschillende weer, gezien ik op ÊÊn nagel graag wat anders mag doen.

DSCN8809
Na het aanbrengen van de liquid latex van Kaleidoscope, wat echt een must is wil je netjes en wat sneller werken, heb ik een lakje van Caption gepakt, een gouden lakje genaamd Eat My Dust. Heb die nog niet geswatcht; ben niet heel fan van gouden nagels, maar ik ging er van uit dat ie goed zou stempelen en JA dat deed ie absoluut!

Infinity Nails stamping nail art ILNP gold

Infinity Nails stamping nail art ILNP gold

Infinity Nails stamping nail art ILNP gold
Een van de beste gouden stempellakken die ik heb in mijn stash, wauw! Dat in combinatie met de Infinity Nails plate 156; kon niet mis gaan. Ben erg tevreden met het resultaat! Gezien de shimmer in dit lakje “The Boulevard” van ILNP die gister online stond, ook goud was, leek mij dat goed bij elkaar passen. De plate heeft lange afbeeldingen die zeker ook geschikt zijn voor iemand met hele lange nagels! Denk dat ze ook erg goed zijn in te kleuren.

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar die prachtige Infinity Nails stempel plates? Ze zijn verkrijgbaar bij Dashica Beautyshop en kosten â‚Ŧ4,99 wat een steengoede prijs is.

handtekening blog sept 2015
As you might know by now, if you have read my blogs before, you know that I absolutely LOVE the Infinity Nails stamping plates. They are of such great quality and very pretty and different. This time I choose the Infinity Nails plate 156; a gorgeous plate with flowers and leafs, which is also very suitable for long nailed NPA’s!
I picked two for this design and a golden polish by Caption which stamps so very perfectly. The base polish is The Boulevard by ILNP and the golden shimmer made me choose a golden stamping polish.
First off, like always, I added liquid latex for an easy clean up. This time I choose one by Kaleidoscope!
Added a stud on my ring finger and ready to go 🙂 It’s simple and I think classy. What do you think?
The plates (and stampers, polish etc) are available at Dashica Beautyshop; they shop internationally so don’t let that stop you!
Enjoy your weekend and thank you so much for visiting!

Comments (12)

 • So classy!

  Beantwoorden
 • What a great mani â™Ĩ

  Beantwoorden
 • Picking gold for the stamping completes the polish so well – and I love Infinity plates!!

  Beantwoorden
 • That’s beautiful. I also like Infinity plates, and that stud makes it all come together 🙂

  Beantwoorden
 • The golden stamping compliments the ILNP shimmer so perfectly!

  Beantwoorden
 • Leuk met dat gouden patroon! Ziet er heel chic uit!

  Beantwoorden
 • Mooie nail-art â™Ĩ

  Beantwoorden
 • I love the combination of gold shimmer with the gold stamping. 🙂

  Beantwoorden
 • Heel mooi, ik geloof ook meteen dat de kwaliteit goed is van de plates, heb er meerdere malen naar gekeken. Jammere alleen dat de eigenaresse zo laks is met mailen. Had ze graag besteld. Het goud komt heel mooi uit op de blauwe ilnp lak.

  Beantwoorden
 • Dat ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 • Wat een mooi stempelplaatje. Ik had er ook eentje maar die werkte niet helaas. Of ik deed iets fout haha. Ik vind de kleuren combinatie ook wel heel erg mooi! Past goed bij elkaar:)

  Beantwoorden
 • Wat is die basislak prachtig met die gouden shimmer! Het gouden bloemenpatroon maakt het helemaal af 🙂

  Beantwoorden

Write a comment