Nail Polish

INGRID Gloss Gel Polish – No. 531

Een merk wat je misschien helemaal niks zegt. Kan kloppen hoor, ik heb dit lakje gekocht op vakantie in Portugal. Ze hadden daar zo’n leuk winkeltje waar ze allemaal leuke en spotgoedkope lakjes verkochten. Deze kleur sprak me gelijk aan! Weet niet precies hoeveel ie kostte, maar denk aan een euro of 1,50 zoiets. Hij leek me zo in het flesje wel goed gepigmenteerd, daar hoopte ik op.

De lak heeft geen naam, maar alleen een nummer en dit is nummer 531. Hij is prachtig roze en verrassend fel op de nagels toch nog!

Ingrid Gloss Gel polish 531

De reden dat ik deze lak laat zien is omdat ik deze kleur roze echt heel erg mooi vind. Ik hou van creamy lakken en ik hou van complimentjes; meerdere mensen spraken me aan over dit lakje, hoe mooi ze het vonden 🙂 Leuk! En, twee laagjes 🙂

Denk dat het een merk is wat ze in Rusland en die kanten op wel kennen en daar bijvoorbeeld verkrijgbaar is bij de drogist. In het potje zit 7 ml in en het kwastje is erg fijn mee te lakken. Iets breder dan gewoon. De formule was ik niet helemaal weg van. De eerste laag ging nog, maar bij de tweede laag bleek ie toch wat stroperig te zijn. Maar ach, ik ben ook gewoon verwend met al het moois wat ik anders swatch. Voor dit bedrag mag je toch niet klagen?
Het zou me niet tegenhouden nog eens een kleurtje van Ingrid te kopen. Wat vind jij van deze kleur?

I think international visitors here might know this brand better than I do! Bough this polish in Portugal, in a shop that had loads of cheap prized articles. Think it cost around one euro or so. That color really drew me to buy it; so vibrant and pretty! Love pinks and this one is surprisinly bright on the nails.
This one has no name, but it does have a number, 531. I needed two coats for this beauty. First coat was alright and I was quite surprised about the pigment. It might stamp, haven’t tried yet.
The second layer was a bit more difficult; the polish got thicker and didn’t self level anymore. Too bad. But I must say that I am spoiled with all great polishes I have and swatch, so for this price, I am still happy. Lovely color that I enjoyed and got a few compliments 🙂 What do you think of this color? <3

Comments (5)

 • gorgeous kleurtje 😀

  Beantwoorden
 • Met deze kleur kan de lente beginnen. 🙂 Prachtig!

  Beantwoorden
 • Beautiful, perfect for summer! Now I remember I bought one in Poland a long time ago and still didn`t use it 😉

  Beantwoorden
 • Ma

  Beantwoorden
 • Ik kan goedkope lakjes op vakantie ook nooit weerstaan! Ik ben zelf geen fan van roze, maar vind de kleur bij jou erg mooi staan 🙂

  Beantwoorden

Write a comment