Uncategorized

Inspired by… – Nail Art

Dit keer heb ik mij laten inspireren door NailDecor. Ik volg haar al geruime tijd op Instagram en ze maakt de leukste en vaak ook makkelijke nail arts!
Haar account is zeker de moeite waard. Ze post ook video’s over hoe ze haar nail arts maakt, erg leuk!
Dit keer zag ik eentje voorbij komen waar ik meteen verliefd op was en moest ik gewoon na maken.

Ik heb Marshmallow van MaxFactor gebruikt en acrylverf; zwart en wit. Een dun kwastje en topcoat heb je nodig, that’s it!

Leuk he? En zo simpel! Moet er wel bij zeggen dat zij van NailDecor het wel met alleen nagellak heeft gemaakt. Dat maakt de strepen iets groffer, die van mij zijn iets fijner. In beide gevallen goed laten drogen voordat je de topcoat aan brengt! Ik ga dit nog eens maken met een andere kleur 🙂

Wat vind jij van mijn nail art?

Comments (17)

Write a comment