Nail Polish

Kaleidoscope I’m Bright – 04 Driving a Car

Heel af en toe doe ik mee met een giveaway van El Corazon. Wil elke keer wel mee doen! En het leuke was, dat ik won ook nog! En ik kreeg een leuk pakketje thuis met onder andere deze lak van de I’m Bright collectie.

Het is echt een lekker fel roze kleurtje. Richting neon, maar als ik denk aan Soulmate van Let it Glitter en Pink Cadillacquester van Lacquester dan valt deze toch niet echt onder de neons. Vind dat neons ook altijd wel een kenmerkende formule hebben en dat heeft deze ook niet zo. Heel klein beetje, ook omdat ie een klein tikkeltje mat opdroogt.

Kaleidoscope Driving a Car

Kaleidoscope Driving a Car

Me like! Pink nails! Ja lekker kleurtje. Fel maar niet te en lekker girly. Formule is wat ik gewend van Kaleidoscope, makkelijk mee te werken en een goede dekking, twee laagjes!

 

De Kaleidoscope collectie I’m Bright wordt verkocht in hun webshop en bij Hypnotic Polish, voor zo’n €5,50.

 

 
Kaleidoscope came with this collection named I am Bright, which has all lovely neon like colors! This one is called Driving a Car and it’s a bright pink. Think it would qualify as a neon but must say I have a few pink neons that are much brighter than this one. 
You only need to coats, no streaking, and it dries just a little bit matte. Hypnotic Polish has this whole collection, so have a look at the other brights!
 

Comments (3)

  • […] herinnert je vast die knal roze lak van de Kaleidoscope I am Bright collectie nog. Heerlijk kleurtje! Zo’n kleur vind ik altijd wel mooi staan met […]

    Beantwoorden
  • […] Driving A Car liet ik laatst zien  hier, nummer 4 van de I Am Bright collectie van Kaleidoscope, El Corazon. Die lekkere felle, girly roze lak. Nummer 5 heb ik ook en dat is ook een prachtige kleur; denk dat ik ‘m het beste kan omschrijven als aqua, of zelfs turquoise. Je zou denken dat ie gewoon blauw is, maar hij heeft echt een groene hint. Je hebt ‘m al kunnen zien in mijn guestpost voor DoorMariska.nl! […]

    Beantwoorden
  • […] herinnert je vast die knal roze lak van de Kaleidoscope I am Bright collectie nog. Heerlijk kleurtje! Zo’n kleur vind ik altijd wel mooi staan met […]

    Beantwoorden

Write a comment