Uncategorized

Kiko – Multi-Effect 08

Nailpolishheaven organiseerde een leuke winactie op Instagram, je kon kans maken op een Kiko multi-effect lakje en ik heb de blauwe gewonnen! Paar dagen later kreeg ik ‘m binnen en het is een prachtige kleur!
Was ook wel benieuwd naar het tweede, het effect lakje. Maar eerst heb ik de blauwe op gedaan.

Beauty he? Kreeg er ook leuke reacties op Instagram. Hij is zo intens blauw! Het is een prachtige creme lak, die met twee lagen zeker helemaal dekt. Ik was benieuwd naar de effect topper en tegelijkertijd wist ik niet zo goed of ik dat al op wilde doen. Het leek me een vrij dekkende topper, die wel echt het mooie blauwe weg zou halen. Maar vooruit, moest toch proberen. En dat viel wat tegen… Op zich wel mooi hoor! Denk dat het ook een kwestie van smaak is. Geen topper meer voor mij. Maar die gewone blauwe, oh yes!

Nailpolishheaven, ontzettend bedankt voor deze lak! 😀

Wat vind jij van deze Kiko multi effect lakken?

Comments (18)

 • Zucht.. Zwijmel… wat is het mooooooi! Ik ben blij dat jij er ontzettend blij mee bent (en nu ren ik naar boven want volgens mij heb er ik nog 1tje liggen hihi)

  Beantwoorden
  • Haha blij dat je er nog een hebt gevonden boven! Hij blijft mooi he…!

   Beantwoorden
 • Erg mooie kleur. Ik zou ook gaan voor zonder topper..

  Beantwoorden
  • Absoluut! Heb 'm met topcoat op ook niet heel lang gedragen hoor. Vond het zonde!

   Beantwoorden
 • It's pretty both ways…

  Beantwoorden
 • Nice combination, but I love the base polish a bit more than the topper 😉

  Beantwoorden
  • Haha me too! I wrote that as well in Dutch, I prefer it without the topper!

   Beantwoorden
 • Wauw, erg mooi! Vooral de blauwe ja

  Beantwoorden
 • cool polish! I like both colors:)

  Beantwoorden
 • Wauw, prachtige combinatie van kleuren!

  Beantwoorden
 • Ah wat een mooie knalblauwe lak! Die topper is ook wel aardig maar hij knalt meer zonder 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw, echt heel mooi!

  Beantwoorden
 • Hi, bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik wilde ook graag bij jou een kijkje nemen en de eerste post is direct fantastisch. Ik ben gek op deze blauwe kleur. En je hebt prachtige nagels. Liefs, Imke

  Beantwoorden
 • Hij is zeker erg mooi!

  Beantwoorden
 • Dit lakje doet me denken aan de lakjes van Essence (inmiddels uit het assortiment). Wat een mooie kleur blauw!

  Beantwoorden
 • wow wat een mooie polish 🙂

  Je nagels zien er super mooi en lang uit, en dit artikel is ook echt heel leuk om te lezen!
  Xx julia

  Beantwoorden
 • ik vind die topper erover heen mooi hoor!

  Beantwoorden
 • Oeh, dat is echt wauw blauw! Ik vind dat effect trouwens erg gaaf!

  Beantwoorden

Write a comment