Indie Polish

Lacquester – Almost Summer – Mortal Coil

Mortal Coil. Ook als je Lacquester nog niet kende (iets met onder een steen gelegen) dan ken je Mortal Coil vast wel. Hij is alom geliefd en deze beauty heeft vele gezichten! Het is een lak die blijft boeien. Omdat er zo ontzettend veel te zien is! Geniaal bedacht en gecreëerd door Caroline, aka The Lacquester. Agreed!

Mortal Coil wordt omschreven als (doe het gelijk in het Engels)

a dusty blue based polish that has multichrome color shifting pigments that shift from red to gold, orange and green. It also contains holographic glitter

Doesn’t that sound amazing? Dat is ie ook! Ik heb echt honderden foto’s gemaakt… Serieus. Ik wilde alles vastleggen, elke kleur, elke glitter, elke shift. Maar dat is gewoon onmogelijk. Ik had wel moeite met kiezen uit foto’s dus wat ik heb uitgekozen heb ik ook allemaal in deze blogpost geplakt hehe. Enjoy!Whaaaaa! Is ie niet mooi? Die prachtige, paars blauwe gloed.. Je ziet aan de zijkanten al wat groen en goud. En die dusty blauwe kleur zie je echt goed aan de randen van de nagel. Het lijkt wel een soort ‘smokey’ effect te hebben.

Door de multichrome pigmenten heeft, zoals ik al zei, deze lak vele gezichten. Ik heb nog een paar (anders dan je van me gewend bent) foto’s uitgekozen waarbij de shift goed zichtbaar is.Dit lijkt toch een compleet andere lak ineens? Gek he? Bijzonder dat een lak je zo kan verrassen, vooral als je er honderden in je stash hebt. Dat goud, dat groen… Prachtig!


De laatste… Dit is de lak zoals ik die veelal zag bij het dragen. Maar ik heb ook foto’s gepost in de Lacquester Lovers facebook groep waarbij de shift goed zichtbaar is met een kleine beweging.


In mijn slaapkamer heb ik een lamp met LED licht als Mortal Coil daaronder hou dan is ie echt zoals je ‘m op bovenstaande foto ziet. Caroline, je hebt jezelf echt overtroffen! Mortal Coil is prachtig, bijzonder, en een lust voor het oog. Een lak die een speciale plek krijgt zodat ie niet verdwijnt tussen mijn stash. Ga ‘m zeker vaker dragen!
Oh en nog ter info; ik heb twee laagjes gebruikt én ik zie dat er op dit moment nog een fijn aantal verkrijgbaar zijn in de shop, dus ik zou zeggen, grijp je kans!

Mortal Coil maakt deel uit van de Almost Summer 2017 collectie en is verkrijgbaar
in de Lacquester shop.

By the time you get to this English part, you must have seen all the pics of Mortal Coil. Do you agree with me that this is a polish with many surprises? Really love how unique this beauty is. Caroline, aka The Lacquester really did a great job inventing and creating this polish. The first picture is how I’ve most seen in, but when you turn your hand you see green, gold, brown, red… And the holographic glitter is amazing as well.
I took about a hundered pictures of it, just to be sure I could capture every color and shift. The dusty blue almost looks smokey, which I really love.
With two coats and long lasting for days and days, I will for sure wear this beauty again many times.
Mortal Coil is part of Lacquester’s “Almost Summer 2017” collection and you can find it in her shop as well as Color4Nails.

Comments (1)

  • Heel erg mooi. Echt zo’n lakje waar je naar je eigen nagels blijft staren hahahaha

    Beantwoorden

Write a comment