Indie Polish

Lacquester – Don’t Be Shy

Van The Lacquester, Caroline kreeg ik een aantal lakjes opgestuurd uit haar nieuwe zomercollectie die weer enorm populair is, Almost Summer. Ik zie geregeld mooie swatches voorbij komen! De collectie bestaat uit 10 lakken dus er is voor iedere liefhebber wel wat te vinden. Ik koos zelf voor Don’t Be Shy, wat best gek is voor mij doen omdat ie me wat licht en ‘pale’ aan doet, en meestal is dat niet mijn eerste keus. Maar vond de swatches er zo interessant uit zien en ik had helemaal gelijk; het is echt een interessante lak!

Op naar de swatches van deze beauty!

LACQUESTER – DON’T BE SHY

Lacquester Summer 2016 Don't Be Shy

Lacquester Summer 2016 Don't Be Shy

Lacquester Summer 2016 Don't Be Shy
Ik kan de lak het beste omschrijven als lila met een blauwe shift. In bepaald licht zul je zeker meer blauw zien en in wat feller licht de prachtige zachte lila kleur. De roze shimmer is ook erg goed zichtbaar. Snap je nu wat ik bedoel met interessant? Ik kan je garanderen dat je tijdens het dragen van de lak gedurende dag regelmatig betrapt zal worden op het bekijken van Don’t Be Shy. Er is zoveel te zien!

De formule is alles wat ik gewoon gewend ben van Lacquester en daar is niks op aan te merken. De kwast is vernieuwd en daar ben ik erg blij mee! De kwast is in principe hetzelfde gebleven qua dikte en breedte maar hij is nu rond afgesneden en hoe fijn is dat! Lakt makkelijker en mooier vind ik. Ik heb drie laagjes gebruikt voor de lak omdat ik met twee laagjes nog her en der een lichter plekje zag. Op de foto’s draag ik ÊÊn laag topcoat.

De nieuwe Lacquester ‘Almost Summer’ collectie vanaf vandaag verkrijgbaar
in shop dus sla je slag 🙂

handtekening blog sept 2015
Have you been looking forward to seeing some new polishes of Lacquester like me? Caroline made a brand new collection named “Almost Summer” which is quite appropriate for the weather here in the Netherlands.She sent me two polishes and one is them is Don’t Be Shy. Choose both polishes myself and more and more I feel like picking polishes that I normally wouldn’t that easily. I thought it might be a little too pale for me, but I was totally wrong about that. This is such an interesting polish! So much going on.
Don’t be Shy is a lilac polish with an obvious blue shift to it. The pink shimmer that it holds is also quite visible, so you can imagine that you see something different every time!
I used three thin coats for this one, which I recommend because it makes it more intens and it stands out more if you do.
Lacquester has new brushes which I like as well, they’re nearly the same but now they are round cut and that gives a pleasant polish experience! The Almost Summer collection consists of 10 polishes and they’re available in the Lacquester shop.

Comments (12)

 • The name of this nail polish should be ‘Don’r Be Shy, You’re So Pretty!’ 😀 Subtle shy beauty.

  Beantwoorden
 • super lief kleurtje ;D

  Beantwoorden
 • Pretty shade. 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een mooi zacht kleurtje.

  Beantwoorden
 • Ahhh WOW wat zijn je swatches mooi â™Ĩ
  Denk dat mensen zich ietwat vergissen, het lijkt een heel lief kleurtje maar hij is echt niet snoeperig hehehe Hij is best in your face, apart, semi neon.

  Beantwoorden
 • Dit is wel een hele mooie lak 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw, ik vind het een erg mooi kleurtje!

  Beantwoorden
 • It is really sweet 🙂

  Beantwoorden
 • Mooi en lief kleurtje! Mooie shimmer ook!

  Beantwoorden
 • Wat een lieve kleur! Ik vind de subtiele shimmer er erg mooi bij.

  Beantwoorden
 • […] als het MoYou lakje wat je op de foto ziet. Hij heet Orchid Chic. De basis kleur die ik draag is Don’t Be Shy van Lacquester, die gister online stond en die kleuren combinatie leek me zo mooi samen! Eerst maar […]

  Beantwoorden
 • […] lakje heeft me zo enorm verrast, net als die prachtige lila lak van Lacquester Don’t Be Shy. Don’t Be Shy is zo uniek, fris en lief ondanks ie ook best wel fel is! What Do You Sea is […]

  Beantwoorden

Write a comment