Lacquester Echoes of Summer
Indie Polish

Lacquester – Echoes of Summer

LACQUESTER ECHOES OF SUMMER …

Heb vandaag wel echt een prachtige lak die ik je mag laten zien hier… Het is een lakje waardoor je bijna terug verlangt naar de zomer, naar dan heerlijke warme zonnetje. Een lakje waarbij je steeds naar je nagels blijft kijken!

Bij mijn Lacquester bestelling zat deze lak. En ik denk dat zo onderhand iedereen weet hoe ik over glitterlakken denk. Probeer er niet zoveel meer over te zeggen want vind het ook vervelend om dat steeds te herhalen. Om het zacht uit te drukken; me no like. At all. Heb ik het wel over die full on, bulky glitterlakjes hoor.

Caroline, aka The Lacquester, weet gewoon precies wat ze met glitter aan moet. Juist doseren en het nog steeds zo’n sophisticated look geven. Β Als je deze lak ziet weet je wat ik bedoel!

Lacquester Echoes of Summer

Lacquester Echoes of Summer

Lacquester Echoes of Summer

Snap je wat ik bedoel? De (verschillende grootte) glitters vind ik perfect gedoseerd en met een topcoat geeft ie ook nog wat meer een glad resultaat. Hij is een beetje jelly achtig, wat ik erg goed bij de lak vind passen. Zo zie je goed de gouden glitters zitten! Ik heb twee laagjes gebruikt. Liefde!

Of de Lacquester’s Echoes of Summer verkrijgbaar is? Dat hangt van jou af πŸ˜€Β 
Caroline kan besluiten om ‘m te gaan verkopen, maar dat wil ze eerst zien hoeveel animo er voor is!
Dussss laat het weten. Hier, of op andere social media. En delen helpt ook!Β 
www.lacquester.com

handtekening blog sept 2015

Echoes of Summer. That kind of feel when I look at this polish! You probably know by now that I’m
not a big fan of full on, bulky glitterpolishes. Somehow Caroline, aka The Lacquester, manages to
make glitterpolishes that I actually adore. Well balanced glitter and always soophisticated.
Echoes of Summer is a bit jelly but fit perfectly with the polish and shows that gorgeous different
size gold glitter. Added one layer of topcoat although it’s far from bulky, and used two coats.

 

Comments (12)

 • Vind de diepte in de glitters super uitkomen zeker met die verschillende maten gitter.

  Beantwoorden
 • Wat een prachtig lakje ik kan niet anders zeggen. En wat is je website mooi geworden!

  Beantwoorden
 • Well, this is not quite my favorite color, but I like the glitter particles in it!

  Beantwoorden
 • It looks very mermaid-ish πŸ™‚

  Beantwoorden
 • It is a really beautiful polish!

  Beantwoorden
 • Ik moet nog steeds een beetje aan de Jelly lakken wennen als ik ze zo zie, op je nagels, …( ouwe muts als ik schijnbaar toch een beetje ben )…smaken verschillen nu eenmaal en ik zou deze lak eigenlijk niet snel aanschaffen…

  Beantwoorden
 • Oeh wauw die glitters, echt een prachtig lakje!

  Beantwoorden
 • Ik vind hem echt prachtig!!!

  Beantwoorden
 • Supermooi kleurtje, geweldig met die gouden glitters erin πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Looks like vacation. πŸ˜‰

  Beantwoorden
 • Ohh, this polish looks so great! Reminds me of my holiday this year in Croatia πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Ik snap wat je bedoeld ? Heel erg mooi

  Beantwoorden

Write a comment