Gradiënt and stamping - Nail Art
Indie Polish Nail Art

Ladyqueen Gradiënt and stamping – Nail Art

Van Ladyqueen.com kreeg ik een aantal plates thuisgestuurd. Blij mee, want als ik ergens gek op ben dan is het wel stempelen. Krijg ik geen genoeg van en zal er denk ik ook nooit mee ophouden. Dat is ook wel eens anders geweest! Het lukte steeds niet en uit frustratie de boel aan de kant gegooid. Gelukkig toch weer geprobeerd; en daar ligt het ‘m, je moet blijven proberen en uitvinden hoe en wat.

#NA0870

Ladyqueen stamping plate JQ-L18
De plate is JQ-L18 en komt in een plastic verpakking. Uiteraard met een blauwe beschermlaag en die haal je er eerst af. Even schoonmaken en klaar voor de start! Ik koos al gauw voor het derde patroon op de plate. Dit keer begon ik met een twee kleurige gradiënt. Wit en de roze Jardin des Roses van L’Oréal. Maar vond het niet spannend genoeg. Na even zoeken vond ik deze diep paarse kleur (No. 423/269 Cream collectie) van El Corazon en voegde die toe aan de ook prachtige Buttercup van Revlon. Wow, wat een wereld van verschil!

Gradient nail art sponge 3 colors
Hij lijkt trouwens echt blauw op de foto… Hij is toch echt diep, donker paars. Lijkt zo lekker glibberig he, met die liquid latex! Heb een latex gebruikt van El Corazon dit keer. Het resultaat, zonder topcoat:

Gradient nail art sponge nails
Ok en dan het échte werk! Het stempelen. Het valt gelijk op dat het patroon hele dunne lijnen heeft en ik was een klein beetje bezorgd of die wel zouden pakken helemaal. Dit is niet heel goed gelukt, maar eerlijk, ik vind het zo ook wel erg gaaf. Alsof het wat vervaagd en zeg nou zelf, dat past toch wel bij een gradiënt of niet 🙂 Here we go.

Ladyqueen stamping plate JQ-L18 on stamper nail art
En dan…. tadaaa… een nail art waar ik zo blij mee ben!

Ladyqueen stamping nail art JQ-L18

Ladyqueen stamping nailart JQ-L18

Ladyqueen stamping nailart JQ-L18 1

Ladyqueen stamping nailart JQ-L18
Ik kan je zeggen dat ik er moeite mee had deze nail art eraf te halen. Die kleuren, zo lekker opvallend! En het patroon laat de overloop van kleuren ook mooi zien door zijn dunne lijnen. Zo zonde als je iets kiest wat het helemaal bedekt, vind je niet? Wat betreft de plate, ik heb 1 afbeelding gebruikt voor deze nail art en op zich pakt ie ‘m niet heel goed. Kwam me nu goed uit vind ik, maar wil ook nog een andere afbeelding van deze plate proberen om te kijken of die het beter doen. Was wel al erg tevreden over de laatste nail art met de plate JQ0L12, lees de review hier.

Wil jij ook zo’n plate? Shop dan op www.ladyqueen.com en gebruikt mijn
kortingscode AOLC15 voor 15% korting.

AOLC15
handtekening blog sept 2015
Hi guys! Girls! Hope you have a great weekend. It’s nail art time! Again with a plate JQ-L18 I got from Ladyqueen.com to review.They come in a thin plastic cover, which I kind of hoped would be a nice thick paper one. They do have a blue protection layer which of course you remove. Already picked a pattern quite quick after making the gradiënt. Started to sponge with two colors but I got bored and added a deep purple polish by El Corazon together with Jardin des Roses by L’Oréal and Buttercup by Revlon.

That gave a stunning effect! So continued with that. Soon it was time to stamp on my nails.
Think the pattern I choose is great for this the gradiënt since you can still see the shift of color very well. It had thin lines which made me worry a bit of they would take. They didn’t transfer all that well unfortunately. But, looking at the whole design, I kind of like that! So overall, very very happy and I had such a hard time taking this nail art of my nails.
Want to shop at Ladyqueen.com? Don’t forget to use my discount code AOLC15 for 15% off 🙂
Let me know if you like this nail art and plate! >3

 

 

Comments (10)

 • These colors look so perfect together!

  Beantwoorden
 • I simply love everything about this mani – it’s so gorgeous!

  Beantwoorden
 • Great combination of colours and the pattern fits perfect! I love it 🙂

  Beantwoorden
 • Gorgeous! I love this gradient. It all looks so mysterious!

  Beantwoorden
 • Super pretty ;D

  Beantwoorden
 • Wow, that looks amazing!! <3

  Beantwoorden
 • Great design, it looks amazing ♥
  Got this plate here, too, it’s still waiting for review 🙂

  Beantwoorden
 • Beautiful gradient! The stamping goes really nicely too 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw! Door de kleuren doet het me denken aan een zwoele zomeravond, prachtig. Ik snap helemaal dat je moeite had om het er weer af te halen!

  Beantwoorden
 • […] je nog, de vorige nail art was goed! De plate was diep genoeg en kon er makkelijk mee overweg. Maar dit werd al gauw een iets […]

  Beantwoorden

Write a comment