Ladyqueen decals nail art
Nail Art Nail Polish

Ladyqueen Fall Decals Nail Art

LADYQUEEN REVIEW FALL DECALS NAIL ART

Hoewel ik niet echt van thema nail arts hou heb ik toch al een aantal herfst nail arts gemaakt in het verleden. En toen ik deze water decals zag op LadyQueen.com wilde ik ze zeker proberen. Vind het leuk, net als sneeuwvlokjes πŸ˜‰

Ladyqueen decal leaves

Ze zijn leuk en kleurrijk vind je niet? Je vind ze trouwens hier op de website.

Ik kocht onlangs twee lakjes bij de Hema. Lakjes met een subtiele shimmer (of althans, dat dacht ik) want ze bleken toch ietsje streperig daardoor. De licht roze van de twee heb ik gebruikt voor deze nail art en een heel gaaf stempellakje van Kaleidoscope. Was verrast door het effect!

Ladyqueen decals nail art

Ladyqueen decals nail art

Ladyqueen decals nail art

Ik had eigenlijk een beetje een standaard idee voor de decals maar wilde toch iets aparts. En dat is me volgens mij aardig gelukt. De decals zijn makkelijk mee te werken en je hebt een grote hoeveelheid, dus je kunt er zeker weten nog meer mani’s mee maken.

Oh en een fijne Sinterklaas! πŸ™‚

Wil jij ook een herfst nail art maken met decals Β van Ladyqueen.com? Ga naar de site en bestel nu jouw decals! Vergeet niet mijn kortingscode te gebruiken.

Ladyqueen discount
handtekening blog sept 2015

Not really into ‘theme’ nail art. They kind of block my creativity and I guess I like things to be more abstract. That said, I made a few fall nail arts the last few years. And when I saw these decals on Ladyqueen.com I knew I had to make one again πŸ™‚
There are quite a lot of the leaves; so lots of choice and surely enough to make more than one mani. They peel off easy and stuck to the nail in an instant. Used a light pink polish of Hema and a stamping polish of Kaleidoscope for a different ‘feel’. Let me know what you think!
Want to shop at Ladyqueen as well? Shop the decals here. Don’t forget to use my discount code!

Comments (8)

 • Leuk ook met die libelle. Rhema nailarts vind ik juist leuk.

  Beantwoorden
 • Mooie en vrolijke decals! Leuke nailart heb je er ook van gemaakt!

  Beantwoorden
 • Aww, they are very pretty!

  Beantwoorden
 • So cute!! Love these colors!! πŸ˜€

  Beantwoorden
 • Wat een onwijs mooie nail art is dit geworden….de decals zijn echt heel erg apart om te zien…

  Beantwoorden
 • Deze is weer zo mooi. Ook ideaal voor warmer weer door de kleuren die je gekozen hebt

  Beantwoorden
 • Wat een bijzondere combinatie! Heel erg leuk gedaan.

  Beantwoorden
 • Ik kan altijd zo genieten van jou nail arts! Dit is er ook zeker weer 1!

  Beantwoorden

Write a comment