Ladyqueen nail art
Nail Art Nail Polish

Ladyqueen Heart Decals Nail Art

Ik mocht weer wat leuks uitzoeken op LadyQueen.com en zag deze decals. Ben niet zo heel erg van de hartjes eerlijk gezegd maar ik vond ze er zo lief uit zien!

Moest even goed nadenken over wat voor kleur lak(ken) ik zou gebruiken bij deze roze met rode hartjes. Ook roze? Of rood? Over rood zouden ze in het niet vallen dacht ik. Al met al koos ik voor twee El Corazon lakjes die ik goed bij elkaar vond passen.

Ladyqueen nail art

Ik lakte twee nagels met de roze holo lak en twee nagels met de lichte creamy lak. En een snelle gradiënt! De tekst kon ik niet helemaal in mijn design kwijt, dus heb alleen de laatste twee zinnen gebruikt. Omdat mijn nagels wat aan de bolle kant zijn is het wat lastiger te lezen.

Ladyqueen nail art

 

Ladyqueen nail art

Niet verwacht dat mijn liefdes mani zo leuk zou worden met die decals! Ben dol op decals; ze zijn zo makkelijk mee te werken en je maakt er zulke leuke dingen mee.

Wil jij ook zulke leuke decals? Klik dan hier.

Deze decals zijn me aangeboden door Ladyqueen.com. Een leuke website met allemaal leuke nail art spulletjes en nog veel meer. Als je er besteld, gebruik dan mijn kortingscode voor 10% korting 🙂

It was quite a challenge at first to come up with a heart nail art although I picked the decals myself. Wasn´t sure what colors would be pretty and make sure they stand out. In the end I just picked two El Corazon polishes that I love and they turned out to be a perfect match.
Made a gradient on one nail. Couldn´t place all the words on my nails so just choose one line and attached that on my nails. Totally love this mani! Never thought this would be the outcome when I started.
Perfect Valentine mani right?
 
 

Comments (10)

 • Wat leuk! Vind de tekstjes erbij heel leuk.

  Beantwoorden
 • LOVELY 🙂 Such an adorable outcome, perfect for V Day!

  Beantwoorden
 • lovely mani! perfect match 🙂

  Beantwoorden
 • Aww this is cute…

  Beantwoorden
 • Cutesy 🙂

  Beantwoorden
 • Wat mooi gedaan zeg! Die hartjes zien er echt lief uit.

  Beantwoorden
 • Heel erg leuk gedaan!!

  En wat is je site mooi geworden.

  X

  Beantwoorden
 • Ooh wat mooi, ik denk meteen aan valentijn 🙂

  Beantwoorden
 • Aghhh wat een leukerdje en zo schattig om naar te kijken…

  Beantwoorden
 • That’s a totally awesome mani! 🙂

  Beantwoorden

Write a comment