Indie Polish Nail Art Nail Polish

Ladyqueen review – plate JQ-L11 Nail Art

Jeetje wat een verhalen zo rond die Ladyqueen plates. De een werkt perfect, de ander voor geen meter. Goede verhalen en slechte verhalen wisselen elkaar af! Uiteraard goed om te weten maar werd er ook wel een beetje nerveus van toen ik de volgende plate pakte om mee te gaan nail arten; de JQ-L11. Ik had al een patroon op het oog, twee zelfs en wilde die combineren.

Ladyqueen stamping plate JQ-L17
Uiteraard wil je dat de plate werkt, vooral als je met best veel moeite een prachtige gradient hebt gemaakt als ondergrond op om te werken. Twee prachtige lakjes van Appeal4 (de sheer roze/nude is Sparkle of Sirius en de blauwe is Super Nova!) heb ik gebruikt die allebei best sheer zijn dus ik moest wel vrij veel laagjes aanbrengen voor een duidelijk resultaat. ‘Super Nova’ was niet goed zichtbaar en dus heb ik met de blauwe stempellak van Colour Alike eventjes ‘geholpen’ en daarvan een dun laagje aangebracht.

DSCN0332
Een beetje liquid latex van Beautyill and ready, set and go! Vond m’n nagels zo al mooi 😀

review Appeal4 gradient shimmer Beautyill
Ok en dan het eindresultaat. Het patroon wat je ziet op mijn 3 nagels, het lijnen patroon ging aardig goed, pakte hij grotendeels wel. Dus daar was ik wel tevreden mee, maar mijn ringvinger… Wat een drama. Ik wilde dat ronde patroontje oppakken en daar twee van op mijn nagel doen, onder en boven. Hoe vaak ik het ook probeerde, ik kreeg het niet goed op mijn stempel. Dus lekker gefrustreerd na de zoveelste keer het er maar op geplakt met ook nog maar een blauwe eroverheen. Lekker messy… grrrr. Heb de stud er maar op geplakt. Ergerde me er aan!

Ladyqueen review plate JQ-L17 Appeal4 stamping

Ladyqueen review plate JQ-L17 Appeal4 stamping 1
Weet je nog, de vorige nail art was goed! De plate was diep genoeg en kon er makkelijk mee overweg. Maar dit werd al gauw een iets minder leuke ervaring. De kleine afbeelding is gewoon niet diep genoeg helaas.
Het zijn zachte pastel kleuren die van Colour Alike, had meer gebaald als ik besloten had om met zwart te gaan stempelen. Jammer maar deze plate pak ik niet weer; vertrouw het niet meer. De volgende plate die ik pak maar goed testen eerst voordat ik überhaupt een nail art ga maken!

Wil je toch iets leuks en goeds shoppen bij Ladyqueen? Gebruik dan mijn kortingscode voor 15% korting.
De ColourAlike lakken zijn verkrijgbaar bij Hypnotic Polish en de Appeal4 lakjes in de shop van Appeal4, bij Edgy Polish en MissGorgeous.nl.

AOLC15

handtekening blog sept 2015
Ok, so this is somewhat a mixed feelings blogpost about a Ladyqueen plate! On the other hand I am happy with the bigger image, but the small one didn’t take that well.
So, to start at the beginning, this JQ-L11 plate has two gorgeous images I choose for my nail art. I made a gradient with the sheer nude Sparkle of Sirius and Super Nova by Appeal4. Love the outcome!!
Decided to stamp with to pastel polishes by Colour Alike that I got from Hypnotic Polish and I started with the bigger pattern. That worked fine and the tiny tiny spots didn’t bother me. Wanted to make something soft and was quite happy with it so far. The smaller image on the plate I wanted to stamp twice on my ring finger.
No matter what I tried I couldn’t get the image on the stamper properly. In the end I gave up and just stamped whatever took. Ended with a blue pattern over it as well and a stud, just to cover the ‘mess’.
So not happy with that as you can tell…
Not sure what to think now of the plate since the last nail art I made with a different Ladyqueen plate turned out so perfectly, click here.
Mixed feelings! Hope you like the result.

Comments (8)

 • Love your gradient ♥
  I noticed the same about the LadyQueen (and also the BornPretty) plates. Some plates work perfectly, while others.. well, you experienced that :’D But I never had a completely bad plate, only one or two patterns that didn’t transfer as nice as the other ones.

  Beantwoorden
 • It is so delicate and pretty!

  Beantwoorden
 • super pretty 😀

  Beantwoorden
 • It looks subtle and cute!

  Beantwoorden
 • Prachtig! Ik vind dat altijd zo mooi en kunstig staan!
  Natuurlijk snap ik dat je het zelf niet goed genoeg vond en een steentje op het minder goed gelukte stukje plakte, maar serieus: ik doe nog steeds een moord voor je nagels.

  Beantwoorden
 • Really beautiful manicure! Love the gradient. Sorry to hear the stamping didn’t work out too well for you! I’ve had the same problem with some Born Pretty Store plates.

  Beantwoorden
 • I love how delicate this is. 🙂

  Beantwoorden
 • Prachtig resultaat, al snap ik wel precies hoe je je voelt als het niet gaat zoals je wilt, grrrrrrr een stempelplaat die niet goed pakt. Dat overkomt mij ook weleens met de plaatjes van BPS.

  Beantwoorden

Write a comment