Lola nail art Ladyqueen gradient
Indie Polish Nail Art Nail Polish

Ladyqueen review & Valentine Nail Art

Het is bijna Valentijnsdag! Een bijzondere dag als je een geliefde hebt. Zonder geliefde kan het je niet zoveel schelen, of misschien is het wel een vreselijke dag voor je en confronterend. Zelf heb ik er niet zoveel mee, behalve herinneringen.

Maar een nail art maken leek me wel leuk gezien ik een grappige plate had om mee te werken en een lief roze Lola lakje! Ik heb twee producten van Ladyqueen.com gebruikt.

Lola nail art Ladyqueen gradient 5Voor de sier de vintage knuckle ring, die heel handig te verstellen is naar de breedte van je vinger. Ideaal, want ik heb smalle vingers. Klik hier voor een link naar de ring!

En, zeker onmisbaar voor een mooie gradient nail art; make up sponsjes. Ik kreeg er 3 toegestuurd om te testen, klik hier voor de link!

Lola nail art Ladyqueen gradient
Naast de sponsjes is het natuurlijk oh zo handig om je huis te beschermen en niet zoveel te hoeven schoonmaken. Ik doe dat met de liquid latex van Beautyill!

Lola nail art Ladyqueen gradient

De sponsjes werken precies zoals ik gewend ben; perfect! Ik heb voor de gradient twee lakken gebruikt die ik beide aanbreng op het sponsje en vervolgens dep op de nagel.

Op mijn middelvinger heb ik een lakje van Appeal4 gebruikt; “Frozen Skyline” van de Party Collection. De lichte kleur is “Tan My hide” van Morgen Taylor.
De liquid latex heb ik verwijderd en vervolgens weer snel aangebracht op de drie vingers. Zo was ik gelijk klaar voor het stempelen! De plate die ik heb gebruikt is trouwens de BP-71. Ladyqueen heeft ook heel veel toffe plates!

Lola nail art Ladyqueen gradient

Lola nail art Ladyqueen gradient

Lola nail art Ladyqueen gradient
Goed gelukt toch? Blij dat ik een gradient heb gemaakt op twee nagels, geeft het geheel net wat extra’s. Vind het een leuke Valentijnsmani! De ring past perfect om mijn middelvinger, wel iets verder samengeknepen als hoe ik ‘m kreeg. Zoals ik al zei, smalle vingers! Ben jij ook nieuwsgierig naar Ladyqueen geworden? Vergeet dan niet mijn kortingscode.

Ladyqueen.com is een leuke webshop met o.a. allerlei spulletjes voor de nail art liefhebber!

handtekening blog sept 2015Ladyqueen discount

Almost Valentines day. For some I guess maybe a day with mixed feelings or a romantic day with a loved one! Decided on doing a Valentines mani since I was wearing the lovely pink polish by Lola and had to try out my new make up sponges that I received from Ladyqueen.
Perfect for a gradient and so I took some polishes for this nail art; a black stamping polish, “Tan My Hide” by Morgan Taylor, Ballerina Pink’ by Lola and ‘Frozen Skyline’ by Appeal4.
The sponge is exactly what I’m used to, a good quality make up sponge which helps you get a perfect gadient. They work great! I applied my Beautyill latex first for a smooth cleanup.
After that I applied it for a second time because I stamped on a few nails, besides the middle one.
How I LOVE the outcome of my Valentines nails!
And how nice it looks with a gorgeous vintage ring I received as well from Ladyqueen. My fingers are long and narrow and so very happy to see I could adjust the size on this one. How cute!
If you’re thinking about shopping at Ladyqueen; have fun! And don’t forget my discount code AOLC15.

Comments (8)

 • It’s a pretty and elegant mani!

  Beantwoorden
 • Sweet!

  Beantwoorden
 • Hele leuke nailart! Mooie gradiΓ«nt ook!

  Beantwoorden
 • Heel mooi gedaan, vooral de heartbeat met de hartjes erin πŸ™‚

  Beantwoorden
 • I’m in love with your design. πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Ik zag hem al, vind hem heel leuk! πŸ™‚

  Beantwoorden
 • The design is so sweet :3

  Beantwoorden
 • Heerlijk <3 Hopelijk heb je toch nog een beetje een fijne dag gehad πŸ™‚

  Beantwoorden

Write a comment