Uncategorized

Laushine – No. 15

Die hadden jullie nog van me tegoed, een knal roze Laushina lak. En knal is ie.. wow! Deze zat ook in het pakket van Getyournailsdone.nl. Een leuke webshop met betaalbare en ook (ietwat duurdere) indie lakken.
Laushine is een budget merk waarvan je misschien in eerste instantie zal denken dat het kwalitatief minder zou zijn. Het tegendeel is waar, ze zijn long lasting en de dekking is bij de meeste lakken erg goed, maximaal 2 laagjes. Zo ook deze!

Het is echt een neon lak. En erg opvallend! Mijn camera had wat moeite met die overweldigende kleurtje maar ik heb mijn best gedaan om ‘m zo kleur-getrouw weer te geven. In alle eerlijkheid ben ik geen grote neon fan. Heb nauwelijks neon kleurtjes in mijn stash. Des te leuker om nu wel eentje te hebben waar ik toch van genoten heb!

Ik ga er bijna meer van knipperen als ik naar de foto’s kijk haha! Wat een knal roze kleur, geweldig! Op de foto zie je ook wat rood, in werkelijkheid is dit niet zo. Hij is gewoon heel, heel erg neon roze.

En verkrijgbaar bij Getyournailsdone.nl voor maar € 3,50 ! Vandaag is er nog sale, sieraden afgeprijsd (ook knuckle ringen!) , W7 lakken, maar ook hele leuke Safari lakken voor maar € 1,00. Klik HIER om naar de sale te gaan.

Wat vind jij van deze roze neon lak?

Comments (18)

Write a comment