Layla Sensual Pink
Nail Polish

Layla Ceramic Effect – Sensual Pink

Je hebt vast het merk Layla wel eens voorbij zien komen, of het nu hier op nailtalk is of op een andere blog… Ik heb nu een aantal lakjes van dit merk mogen proberen en ze bevallen me eigenlijk wel heel goed. Het merk komt ook steeds weer met bijzondere lakken op de markt.

Dit keer kreeg ik van Esther, eigenaresse van de shop Djasa.nl, CE 21 Sensual Pink. Je krijgt toch gelijk een zomer gevoel als je dit kleurtje ziet?

Layla Ceramic Effect Sensual Pink

Layla Ceramic Effect Sensual Pink

Layla Ceramic Effect Sensual Pink
Hij is zo lief zacht roze! Op de foto’s neigt ie ietsje meer naar paars. Heerlijke creamy lak, waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Ik had gezien mijn eerdere ervaringen met dit merk al verwacht dat de dekking goed zou zijn en hij maakte zijn belofte weer waar. Twee laagjes had ik genoeg aan. En dat voor zo’n licht kleurtje! Foto’s zijn met ÊÊn laagje topcoat.

Sensual Pink van Layla Nail Polish is verkrijgbaar bij Djasa.nl en kost â‚Ŧ7,75.
#
press sample

handtekening blog sept 2015
You may have heard or seen this brand before, here on my blog or elsewhere, Layla Nail Polish. Quite happy when Esther of the shop Djasa.nl sent me a package with some polishes. One of them was CE21, Sensual Pink.
My first pick of all, just because the color makes me feel so happy and makes me long for summer!
It’s creamy and like I expected, has great coverage. Just to coats and one layer of topcoat I used. It’s it a cutie?
Let me know what you think <3

Comments (8)

 • Pink lovers!!!! Wauw wat een top kleurtje!

  Beantwoorden
 • Lekker glanzend en vrolijke lentekleur.

  Beantwoorden
 • I don’t know this brand but I love the color!

  Beantwoorden
 • It is a cutie, gorgeousness 😀

  Beantwoorden
 • Hou van dit soort kleurtjes! Heel mooi!

  Beantwoorden
 • Wat een lief en zacht kleurtje! 🙂

  Beantwoorden
 • It is a truly cute bubblegum pink!

  Beantwoorden
 • How come I’m liking a pink like this? O.o
  Like I already said, you’ll end up making me love everything. Perhaps even glitters, which are the toughest battle (since I really hate them XD). I’m really afraid 😀

  Beantwoorden

Write a comment