Layla nailpolish
Nail Polish

Layla Jade Groove & Black as Ebony

Esther van de webshop Djasa stuurde me weer twee lakjes toe en de belofte dat er een lakje bij zou zitten die niet zou strepen, eentje waarvan je het wel zou verwachten… Ik was enorm benieuwd! Weet heel goed wat ik leuk vind en wat niet, dus ik hoopte dat deze in de smaak zou vallen.

Layla Jade Groove is een mint groene holografische lak. Ik hou van mint groen (val in herhaling sorry)! Was erg benieuwd naar dit lakje. Het was een aparte ervaring! Deze verraste me nog meer dan ik had gedacht. Het aanbrengen van de eerste laag ging best goed, al leek ie wel een beetje mat en sheer. Stond niet te springen eigenlijk. Máár.. toen ik eventjes daarna naar mijn nagels keek omdat ik wilde voelen of een tweede laag er op kon, dacht ik wow… Hij leek wel een transformatie te hebben ondergaan! Het holo effect was echt heel sterk. En super snel droog. Laag twee erop en ja, toch een laag 3. Heb dun gelakt. Maar hij droogt zo snel dat het je echt geen extra tijd kost!

Layla Hologram Jade Groove

Layla Hologram Jade Groove

*met flits

Layla Hologram Jade Groove

Layla Hologram Jade Groove

*met flits

Was bang met een topcoat het effect weg te halen dus ik heb ‘m zo gefotografeerd! Echt, mijn camera die ontplofte zowat. Het holografische effect is echt enorm sterk! Echt heel mooi.

Layla Black as Ebony heeft, kan ik je nu al verklappen, zijn belofte waargemaakt! Esther had gelijk en ik ben blij dat  ik ‘m mocht proberen. Voordat ik de lak ging dragen wilde ik eerst weten of ik ook rekening moest houden met het een of ander. Er staat wel een op te volgen methode op het flesje, namelijk dat je je nagels mooi (glad) maakt het de Mirror Effect base file. En dan het aanbrengen van de lak. Ik heb het zonder zo’n vijl gedaan en dat kan best, ondanks het een matte lak is die al je oneffenheden laat zien. Denk dat je misschien met nog een extra laagje helemaal safe zit!

Layla Mirror Effect Black as Ebony

Layla Mirror Effect Black as Ebony

Ik vond het best een lastig lakje om mee te lakken! Maar dat ervaar ik wel vaker met metallicachtige pigmenten. Toch lukte het prima en met twee laagjes vond ik het mooi dekkend. Ook heb ik een topcoat aangebracht op de lak, al moet ik zeggen dat ik ‘m zo ook erg mooi vind. Maar het mirror effect is hierbij wel minder.

Layla Mirror Effect Black as Ebony

Ik vind ‘m gaaf! Heb ‘m inmiddels twee keer gedragen en de tweede keer lakken ging al zoveel beter. Niet te vaak over elkaar lakken, genoeg op je kwastje en dan krijg je een mooi resultaat! Door de topcoat die je iets meer streep vind ik, maar niet storend.

Bijzondere lakjes heeft Layla Cosmetics vind ik. De holo is anders dan anders en heel sterk en dit mirror lakje vind ik weer erg uniek met zijn apart formule ook. Ben jij ook nieuwsgierig naar dit merk en dit lakje? Ga dan naar www.djasa.nl!
*dit product is me aangeboden ter review

handtekening blog sept 2015

Last time I reviewed few gorgeous Layla Cosmetics polishes. There was a stripey one which I’m not really fond of
but Esther of the lovely webshop Djasa.nl sent me a mirror effect polish, that wasn’t stripey!
Excited about that! And I love it. It’s different don’t you think? It’s greyisch, dries matte and needs two
coats. Add a topcoat for shine and look at that!

Also she sent me a hologram polish, a minty green one (looove). When I polished the first layer I
wasn’t so sure about how many coats I would need, and I ended up using three. Best part is; it dries so
fast, you can keep on polishing! Looking at my nail once dry, I was psyched. The holo effect is so very strong!
My camera just freaked over it. What a beauty. What do you think?

 

 

Comments (14)

 • Prachtige swatches! Ik krijg wel een warm gevoel van het Holo lakje!

  Beantwoorden
  • Yes, me too! Die is echt prachtig!

   Beantwoorden
 • The mirror polish is not quite my favorite one, but the green holo is awesome!

  Beantwoorden
 • Ooh, ik vind die Mirror erg gaaf. Toch weer ietsje anders dan je standaard metallic.

  Beantwoorden
  • Ja dat is waar! Geen fan van metallic lakjes maar vind deze wel gaaf!

   Beantwoorden
 • Ik lees holo dus mijn interesse is gewekt. Mooie lak. Heb echt grote bewondering hoe mooi je de mirror lak presenteert.

  Beantwoorden
 • They sure know how to make holo flames 🙂

  Beantwoorden
 • Gorgeous holo, I love it. The mirror one would be useful for stamping to me.

  Beantwoorden
 • Wauw wat een prachtige lakjes weer vooral het mint glitter lakje!

  Beantwoorden
 • I love that strong holo 🙂

  Beantwoorden
 • deze lakken zijn inderdaad heel erg bijzonder…

  Beantwoorden
 • Wauw, wat kan je mooi nagellakken zeg. Petje af, ik kan dat niet. Ik vind de kleuren echt top.

  Beantwoorden
 • Die holo lakken lijken op lakken die ik 2 jaar geleden meenam uit Amerika. Echt super mooi zijn die!

  Beantwoorden
 • That holo is amazing!!!!

  Beantwoorden

Write a comment