Nail Polish

Layla No Lamp Gel Polish – 02 Just Like Milk

Just Like Milk, echt zo’n toepasselijke naam! Qua kleur maar ook als je ‘m gaat lakken; hij is niet echt heel erg gepigmenteerd en ik zat even te denken hoe dit op te lossen. Ik swatch veel, draag bijna altijd nagellak, dus mijn nagels zijn wel gelig. Als je dat er door heen ziet… Nee dat zag ik niet zitten. Een french mani leek me wel wat, net als ik bij een lakje van Trind heb gedaan uit hun laatste collectie. Maar wilde toch eerst even proberen of het zonder kon, en gelukkig kon het. De lak droogde lekker snel en dus waren mijn drie laagjes zo aangebracht.

Voordat ik verder ga, wil ik je eerst laten zien dat ik de lak bij mijn zus heb getest. Zij zit in de zorg en mag geen nagellak dragen op het werk wat we natuurlijk erg jammer vinden! Ze had een hele rij vrije dagen achter elkaar en dus was dit de tijd om de lak te testen! In die dagen heeft ze toch een paar dagen gewerkt, dan wel stiekem met de lak op (sssstttt!) Geen zorgen daarover; deze lak chipt niet, dus er kan niks gebeuren.

Collage Layla No Lamp Gel Polish test Esther
Ze beloofde me steeds na een aantal dagen foto’s te sturen en dit zijn ze geworden. Zie je bij dag 10 dat er ietwat slijtage is ontstaan? Verder zit het nog fantastisch! Dit is overigens รฉรฉn laagje van de Layla No Lamp Gel Polish 02 Just Like Milk. Staat heel verzorgd! De glans is nog prachtig na 10 dagen ook. Ik ben tevreden!

Leuk trouwens, om lak bij anderen te testen. Moet ik vaker doen! ๐Ÿ™‚ Uiteraard, zoals ik al schreef, heb ik ook mijn eigen swatches gemaakt. En de lak drie dagen gedragen; toen moest ie er af omdat ik aan het swatchen moest.

Layla No Lamp Gel Polish Just Like Milk

Layla No Lamp Gel Polish Just Like Milk

Layla No Lamp Gel Polish Just Like Milk
Op de foto draag ik dus 3 laagjes Just Like Milk. En ik hou zรณ van die finish! Inderdaad melkachtig, super glossy en het staat echt heel verzorgd. Je hebt geen spierwitte nagels doordat ie wat melkachtig is.

De Layla No Lamp Gel Polish werkt als volgt:
<3 Breng de No Lamp Base Primer aan en laat drogen
<3 Eenmaal droog dan breng je een No Lamp kleur lak aan en laat ook dit drogen
<3 Als laatste breng je de No Lamp Topcoat aan en die laat je ook drogen

De lak droogt door middel van UV straling. Het is daarom dus ook aan te raden overdag te lakken, dan is de lak des te sneller droog! Ik denk dat ik bij het aanbrengen van Just Like Milk zo’n 5 minuutjes heb genomen om het te laten drogen. Wil je een complete uitleg over dit magische No Lamp trio dan verwijs ik je naar mijn eerste review hierover. Er komen weer nieuwe kleuren aan, prachtige zomerse kleuren! Dus hou de shop in de gaten!

Layla No Lamp Gel Polish is verkrijgbaar bij Djasa.nl.

handtekening blog sept 2015
I am such a fr**king enthousiast when it comes to the No Lamp Gel Polish by Layla! I love creams, so they are right up my alley. They last long, they are so glossy… And happy to show you 02 Just Like Milk today!
Just like the name says; it’s milky. And was a bit worried that it wouldn’t cover properly. With yellowish nails that wouldn’t look pretty! But three coats did the trick and oh boy, I love it.
I applied the polish on my sisters nails and of the 10 days she worked about two; she’s a nurse so the hands are very much used and washed multiple times a day. If you look at the pic collage, on day 10 you see the tipwear just a little bit. She’s wearing one, thin layer of this polish and luckily you can’t see it very well. Happy with the result!
Of course I made my own swatches as well, hope you like them as much as I do!
If you missed my first review and complete instructions when it comes to the No Lamp Trio, please check my Layla No Lamp Gel Polish Purple Dance review. A short recap; you start with the Base Primer and let dry. After that you apply the colour of choice. After that is dry you apply the last polish, the Top Coat. It promises to last for 8 to 10 days. The polish needs UV radiation to dry, so it’s recommended to polish the nails during the day ๐Ÿ™‚
The Layla No Lamp Polishes are available at Djasa.nl and new summer shades are coming!

 

Comments (5)

 • This polish looks so ceramic. Lovely.

  Beantwoorden
 • ik vind het echt een gorgeous effect ๐Ÿ˜€ love it!

  Beantwoorden
 • It looks so creamy and elegant!

  Beantwoorden
 • What a perfect name for it – and it really looks like it lasts well!

  Beantwoorden
 • Normaal ben ik dol op zwarte nagels, maar deze is de kleur naar mijn hart. ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

Write a comment