Layla Red Vegas
Nail Polish

Layla No Lamp Gel Polish – 08 Red Vegas

Grrr wat is rood toch ontzettend lastig vast te leggen in gewoon daglicht. Ik probeer wel van alles maar de oranje hint die er in zit pakt de camera gewoon extra goed. Vandaar dat mijn foto’s wel iets donkerder zijn, zodat ie toch wat van die rood weergeeft. Het is nummer 08 Red Vegas van de Layla No Lamp Gel Polish, een reeks lakken waar ik erg enthousiast over ben! Ik heb inmiddels een lak getest bij een vriendin en op dit moment bij mijn zus. Vond de resultaten erg goed.

De kleur die op de sticker staat aangegeven (staat op de dop) zou ik me niet heel veel van aantrekken. Geeft een goede indicatie maar er zit wel verschil in met de échte lak kleur. Er zijn goede swatches te vinden dus voordat je wat koopt, google eerst je lakje.

08 Red Vegas

Layla No Lamp Gel Polish 08 Red Vegas

Layla No Lamp Gel Polish 08 Red Vegas

Layla No Lamp Gel Polish 08 Red Vegas
De lak doet me wat jelly achtig aan. Ik heb twee laagjes gebruikt en je zit wel een klein beetje de rand van mijn tips er door heen. Vind het zelf totaal niet storend; de lak glanst zo dat dat niet opvalt. Die glans, daar ben ik van onder de indruk! En had het idee dat de lak sneller droogde, misschien kwam dat door meer daglicht? Je bent in ieder geval snel klaar. Mocht je mijn eerste blogpost over de Layla No Lamp Gel Polish met uitleg en foto’s gemist hebben, hier een korte samenvatting:

🙂  Je brengt eerste de Base Primer aan van Layla en dit laat je drogen

🙂 Na 10 minuten is de lak droog en breng je je Layla No Lamp Colour Gel aan en laat dit drogen

🙂 Je eindigt met de Layla Top Coat en laat dit drogen

De lak droogt door middel van uv straling en dus is het aan te raden niet ’s avonds te lakken maar overdag. De belofte is dat het 8 tot 10 dagen mooi blijft zitten zonder chips of tipwear. Wil je meer info hierover? Vergeet dan niet mijn blogpost met uitleg te lezen.

Ik heb de lak twee dagen gedragen; ik kon nu niet langer testen. Dat heb ik de eerste keer wel gedaan gelukkig en als ik de lakken ga laten zien die ik nu test bij mijn zus en heb getest bij een vriendin, dan kan ik je daar ook gelijk meer over vertellen. Ben tevreden over de houdbaarheid tot nu toe, hoe makkelijk het aan te brengen is en niet te vergeten hoe makkelijk ook te verwijderen. De glans is prachtig en de lak wordt echt keihard en zit super goed.

De Layla No Lamp Gel Polish zijn verkrijgbaar bij Djasa.nl. De kleurlakken
kosten €11,90 en de Base Primer en Topcoat €10,90.

handtekening blog sept 2015
Got a second Layla No Lamp Gel Polish for you today! And I can say I am an enthousiast. They are all creamy and have this amazing shine to them; if there’s anything I love than it’s cream & shine. Next to that I’m happy with the durability! This color is Red Vegas and it’s a pain in the b*tt to photograph 😉 It shows more orange than red, so that’s why my pics are a little darker then usual.
The polish is kind of jelly like, I used two coats and you can still see my nail tips just for a bit. It isn’t very visible in real life because of the amazing shine the topcoat gives.
Within the 10 minutes every coat was dry, the base primer, color and topcoat! The polish needs uv radiation to dry and promises to stay on the nails 8 to 10 days without tipwear and chips.
If you want to know more about how this polish works, how to apply and how long it stays pretty I refer you to my previous blogpost about this.
What do you think of this color? <3

Comments (8)

 • It is gorgeous, and it suits you very well!

  Beantwoorden
 • Maria’s right, your hands look so sexy in this red!

  Beantwoorden
 • Ja het heeft zeker een gel effect met die glans. Wel een groot pluspunt dat hij er makkelijk af gaat.

  Beantwoorden
 • Mooie glans heeft het gellakje! Leuke felle kleur rood!

  Beantwoorden
 • Wauw, wat een super mooie rode kleur! Het gel effect vind ik ook gaaf!
  Met de nieuwe lakjes van O.P.I, lak ik mijn nagels ook met hetelfde effect.
  Toch ben ik wel enorm nieuwsgierig naar jouw aanwinst.

  Beantwoorden
 • Wat is jouw swatch mooi zeg! Ik vind dit ook één van de mooiste kleur uit de gehele collectie. Ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben van de kwaliteit en houdbaarheid.

  Beantwoorden
 • No lamp gel polishes are the most practical one and it looks just amazing on you this color!

  Beantwoorden

Write a comment