Nail Polish

Layla No Lamp Gel Polish – Dirty Vanilla & Horizon

Huh? Is haar nagel dan zo snel aangegroeid? Nee hoor 🙂 Deze swatches had ik al gedaan voordat mijn nagel afscheid nam. Zou eigenlijk 3 in één post doen maar die laatste moet ik dan maken met een stompje, not so attractive. Maar die komt nog wel, tevens de allerlaatste van beide collecties van de Layla No Lamp Gel Polish! En hij is spierwit. Maar nu eerst twee lakjes die nogal van elkaar verschillen én er is er ééntje bij met een subtiele shimmer!

LAYLA NO LAMP GEL POLISH – 5 DIRTY VANILLA

Layla No Lamp Gel Polish 5 Dirty Vanilla
Layla No Lamp Gel Polish 5 Dirty Vanilla
Dirty Vanilla is een nude kleurige lak met prachtige, subtiele shimmers. Vind ‘m niet zo goed bij mijn huidskleur passen, hij valt er wat in weg. Maar hij lakt net zoals de andere No Lamp lakken, met twee laagjes ben je klaar 🙂

LAYLA NO LAMP GEL POLISH – 19 HORIZON

Layla No Lamp Gel Polish 19 Horizon
Layla No Lamp Gel Polish 19 Horizon
Ai ai, wat lastige kleur. Dit is de tweede keer dat ik ‘m swatch! Kan de kleur gewoon niet goed krijgen. Hij is namelijk licht teal achtig; er zit een overheersende mint groene kleur in die de camera gewoon niet wil pakken, wat ik ook doe. Hij is echt heel mooi en zomers! Ook deze had twee laagjes nodig.

Ken je de lakjes van de Layla No Lamp Gel Polish collectie niet? Dan raad ik je zeker aan om mijn eerste blogpost over deze lakjes te lezen zodat je weet wat je nodig hebt voor die beloofde (en waargemaakte!) belofte van 10 dagen prachtige, chipvrije nagels.

Het merk Layla Cosmetics heeft een heleboel verschillende lakken
uitgebracht; gellak, gewone lak,en dus gellak waar je geen lamp voor nodig hebt. Genoeg keuze!
En ze zijn verkrijgbaar bij Djasa.nl.

handtekening blog sept 2015press sample 1
How is this possible?! Did her nail grow back that quickly? No. I wish 😀 I had some swatches waiting for me luckily, so showing you them today.
These are two by the Layla No Lamp Gel Polish collection; Dirty Vanilla and Horizon.
Dirty Vanilla is perhaps to close to my skintone or something like that, but it’s doesn’t look very good in me. What I really did like about this polish, is that it contains shimmer. Think this might be the only one of the lighter shades! It’s perfect for a neutral look and you need two coats.
Two coats are also needed for Horizon which I swatched and photograhped twice to get the color correct. Very very hard! It does contain blue but also mint green. And the green my camera doesn’t like. So that’s too bad! But perhaps you can use a little imagination. It’s really a color to my heart, love it! Bright and reminds me of summer.
Layla Cosmetics is available at Djasa.nl.

 

Comments (6)

 • Horizon looks so beautiful <3

  Beantwoorden
 • Horizon is so beautiful!

  Beantwoorden
 • Horizon is my pick 🙂 Dirty Vanilla looks cozy.

  Beantwoorden
 • De nude lak is niet mijn ding, maar Horizon vind ik heel erg mooi! Hij doet me denken aan een strakblauwe lucht op een zomerse dag 🙂

  Beantwoorden
 • Beide mooi maar heb een zwak voor beige tinten. Die eerste is mijn favo dus.

  Beantwoorden
 • Vind ze beiden prachtig. En ik herken wat je zegt over die nude-tint, ik heb exact hetzelfde met zulke kleuren; mijn huidskleur valt er bij weg. Of de lak. Kan ook. Meestal is dat bij mij weer opgelost met een nudetint met een grijstoon erin. Het blijft een stukje hogere wiskunde hè?

  Beantwoorden

Write a comment