Nail Polish

Layla No Lamp Gel Polish – My Senorita & Fluo Pinky

Twee lakjes die beiden heerlijk fel zijn en best moeilijk om goed vast te leggen al is me dat denk ik best goed gelukt! Heb het over My Senorita en Fluo Pinky. Beiden maken ze deel uit van de nieuwe zomerse kleuren die Layla Cosmetics uitbrachten van de No Lamp Gel Polish variant. Om niet weer uit te leggen hoe dit nu werkt, verwijs ik je gelijk door naar mijn eerste review van deze lak Purple Dance, waarbij ik precies uitleg hoe en werkt de leuke weetjes over deze lakken.

Begin met My Senorita. Verbaasd dat ik ‘m toch goed heb weten vast te leggen, want ik heb eerder eens zo’n kleur lak gehad en het lukte me gewoon niet. Het is namelijk een aparte kleur zoals je kunt zien; hij heeft wat rood in zich maar zeker ook roze. Het hangt een beetje van het licht af. Hoe lichter het is, hoe rozer.

Layla No Lamp Gel Polish 17 My Senorita
Layla No Lamp Gel Polish 17 My Senorita
Als ik zo naar mijn scherm kijk vanuit verschillende kanten dan lijkt ie de ene keer ook roder dan de andere. Best gaaf! Hou wel van dit kleurtje. Zou denk ik net iets eerder gaan voor klassiek rood, maar het roze erin maakt ‘m wel lief. Twee laagjes had ik nodig.

Fluo Pinky is een compleet ander kleurtje waarbij ik zou zeggen; doe lekker je zonnebril op! Wat een heerlijke, roze, neon! Echt een Barbie kleurtje. Heerlijk voor in de zomer én het doet je handen ook nog eens heel bruin lijken!

Layla No Lamp Gel Polish 21 Fluo Pinky
Layla No Lamp Gel Polish 21 Fluo Pinky
Toen ik de sticker zag op het flesje dacht ik oei, of dit wel wat voor mij is? Maar ja, hij is gaaf. Je wordt er gelijk vrolijk van! Twee laagjes heb ik gebruikt voor dit lakje. In bepaald licht zag ik een heel kleine beetje mijn nageltips, dus mocht je dat niet willen moet je er drie gebruiken. Het lakje droogt erg snel, dus je bent alsnog gauw klaar.

De Layla No Lamp Gel Polish lakjes zijn verkrijgbaar bij Djasa webshop in een heleboel verschillende kleuren.
De Base Primer en Top Coat kosten €10,90 en de kleuren €11,90.

handtekening blog sept 2015press sample 1

Starting today with two summer shades of the brand new collection by Layla Cosmetics. Again both of the No Lamp Gel Polish range and both a bit hard to capture, but I think I came very close.

My Senorita is such an amazing shade; it’s one polish, one shade and still you see red and pink in here depending on the light. If it’s a bit darker then it definately looks more red, but more light brings out the pink. Think I’d prefer a classic red for myself, but the pink makes this one just a little cuter don’t you think?
Used two coats.
Fluo Pinky is a whole different story, you need sunglasses for this one and room for a huge smile on your face. It’s bold, bright and neon and so girly! Really like this one. Didn’t expect to like it this much.
Also used two coats for this one, although in some light you see a tiny but of nail tip. So if you don’t like that you’ll need a third coat.
The No Lamp Gel Polish work with a Base Primer and Top Coat at it’s best and if you want to know all about how this works and facts, please read my very first review of Purple Dance.
Which one would you prefer?

Comments (5)

 • Wow, they are both so pretty. I haven’t got any Laylas – I don’t see them where I live.

  Beantwoorden
 • Two very lovely pinks – the first a bit more than the last LOL

  Beantwoorden
 • Ik vind beide kleuren super mooi! Ik las in je vorige review dat het ook nog eens goed blijft zitten. Ik blijf een beetje twijfelen met nagellak.. toch maar eens een beslissing maken op welk merk ik ga overstappen…

  Beantwoorden
 • oehhh die 2e <3

  Beantwoorden
 • Zo mooi allebei! Net even anders san anders en tegelijkertijd heel draagbaar

  Beantwoorden

Write a comment