Nail Polish

Layla Thermo en Layla CE115

LAYLA Thermo en Layla CE115       

Ken je de webshop Djasa.nl? Ik had zeker wel eens van de naam gehoord en ook een van de merken die in de shop verkocht worden; Layla. Ondanks mijn toch vrij grote stash heb ik Layla nog nooit geprobeerd! En gezien de prijs en de positieve reviews was ik toch ook wel erg nieuwsgierig.

Blij verrast was ik met de  lakjes die ik kreeg waarvan eentje thermo. Laat je vandaag twee stuks zien, ook een prachtige Layla Ceramic Effect lak, roze/goud. Toen ik de thermo binnenkreeg (ik was ziek 🙁 ) heb ik op mijn duimnagel één laagje gelakt omdat ik simpelweg niet kon wachten. Gelijk onder de indruk van de dekking! Laat thermo lakken vaak links liggen omdat ze niet altijd even goed dekken. De verkleuring was ook goed te zien, van bordeaux naar heel donker rood. Na een week op de bank liggen en Netflix bingewatchen had ik mooie lengte nagels (is me iets te lang, maar voor een thermo perfect!). En ik kan je zeggen, I. LOVE.IT. Foto met koude handen;

Layla Thermo No 7

Drie laagjes heb ik gebruikt; eerst had ik twee laagjes en hoewel je in het echt niet iets ervan zag, zag ik wel ‘patches’ toen ik de foto’s ging ‘bewerken’ voor op m’n blog. En zodoende werden het er drie. Eén groot geluk; de lak droogt echt super snel! De creamy lak is zeker goed gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen. Er zit 5 ml in het potje in tegenstelling tot de CE115 die ik je zo laat zien, die bevat 10 ml. Maar hoe mooi! De overgang qua kleur is prachtig.

Layla thermo No 7

Layla thermo No 7

Layla thermo No. 7 -2

Ik droeg ‘m naar de stad en kreeg een wauw van een Ici Paris medewerkster die me hielp. Dit is zeker een lakje wat ik vaker wil dragen!

Dan de CE115. Een metallic duochrome lak, die een mooie shift heeft van zacht roze naar goud wat ‘m soms daardoor ook wat bruinig doet lijken. Wel doet ie wel waar ik ietwat bang voor was; strepen. En daar hou ik niet zo heel erg van.

Layla CE115

Layla CE115

Layla CE115

De dekking is wat dat betreft wel erg goed van deze lak; met twee laagjes was ik klaar. Droogtijd was vrij snel. Vind het effect wel mooi, het is een prachtige lak met die gouden en roze gloed! Misschien niet gelijk iets wat ik zelf zou pakken.

Ik heb nog twee lakken voor je in petto, die komen hopelijk ook gauw online. Na net ziek te zijn geweest wil ik niet gelijk mezelf weer enorm belasten, dus alles gaat in stapjes. Ben blij met deze twee in ieder geval, vooral de thermo lak! Daar wil ik zeker wel meer van hebben. Zo mooi!

Deze lakjes zijn verkrijgbaar in de webshop Djasa.nl. De thermo lakjes kosten
€10,50 en de Layla Ceramic Effect €7,75.
*producten heb ik gekregen ter review

handtekening blog sept 2015

Don’t know if you ever heard of the brand Layla? I have but never tried them before and I was very curious.
It’s an Italian, good quality brand with long brushes and heavy glass bottles. They have a range of
colors and finishes and I received a themo polish (No.7) and a Ceramic Effect polish (CE 115),
sent by the Dutch webshop Djasa.nl. 
The thermo polish I am so very in love with!! The colors, the formula, the drying time (super fast!)
and the color change is impressive. Three thin coats I used and when cold
it’s really dark. When my fingers turned warmer the effect showed very well. Need more of these!
The CE115 ceramic polish has a gorgeous shift from pink to gold. Sweet and romantic! It’s lovely and somehow
I wouldn’t wear it a second time I think. It’s a bit stripy, which I don’t really like, although it’s lovely.

Comments (14)

 • When I saw the sad face in my feed I thought you had a bad experience, but fortunately not – lovely photos as usual!

  Beantwoorden
 • I love the first one, absolutely!

  Beantwoorden
 • Rustig aan meisje!
  De lakjes zijn prachtig, vooral die thermo. Ik snap dat je er een wauw van kreeg!

  Beantwoorden
 • Wow, the thermal polish is super awesome, love it! Especially the darker colour is very beautiful and elegant.

  Beantwoorden
 • wauw, vooral de rode thermo nagellak is prachtig xx

  Beantwoorden
 • Ooh die thermo lak is inderdaad echt prachtig 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw dat thermo lakje is echt mooi!

  Beantwoorden
 • I love Layla’s thermal cremes! They have such a huge colour shift!

  Beantwoorden
 • de thermo lak activeertin mij een heel groot hebbe, hebbe, hebbe gevoel….

  Beantwoorden
 • Wauw beide echt prachtig!!

  Beantwoorden
 • Die eerste vind ik niet zo, maar die tweede daarentegen.. die is zo mooi!♥

  Beantwoorden
 • Die eerste is echt een must have. Prachtig.

  Beantwoorden
 • The Thermo is amazing! A little bloody. 😉

  Beantwoorden
 • Oei ik loop achter met je artikelen lezen!
  Maar wat een prachtige lakken zeg!

  Beantwoorden

Write a comment