Uncategorized

Let’s be romantic! – Nail Art

Wit gelakte nagels vind ik zo mooi! En het is een prachtige basis voor vele nail arts. Met eigenlijk iets anders in mijn hoofd zag ik dit glitterlakje in mijn stash en ik moest die twee combineren.
Er zitten kleine en wat grotere glitters in het lakje van Essence, dat ‘time for romance’ heet. En wilde eigenlijk niet ook meteen die grove glitters op mijn nagels.

Ik heb dus eerst de grove glitters er uit geplukt met een dottingtool en de rest van de lak met een sponsje op het witte gedept. Wilde toch een nette verloop hebben in de twee lakken. Wel lastig, ze verschillen heel erg van kleur! Pas later heb ik met een dottingtool de grove glitters op mijn nagels geplakt voor een extra effect.
De witte lak is van W7 en dekt met twee lagen.

Een prachtige combi al zeg ik het zelf! Het staat chique en valt zeker op. Zoals het elke glitterlak was het een crime om het er af te krijgen. Daardoor laat ik het vaak en heb ik ook niet veel glitterlakken in mijn bezit. Het poetswerk vind ik vreselijk!
Of Time for Romance van Essence nog te verkrijgen is… Ik geloof het niet! Maar zeker weten doe ik het niet. Essence is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister voor leuke prijsjes. De W7 lak is te krijgen bij GetYourNailsDone.nl en op hun Facebook pagina loopt nu een leuke winactie, al gespot? 
Wat vind jij van deze nail art?

Comments (22)

Write a comment