Indie Polish

LilypadLacquer – Creaming Soda

Vandaag heb ik een waar pareltje voor je; Creaming Soda van Lilypad Lacquer. Een prachtige, cherry kleurige roze lak bommetje vol met gouden flakies. Zorgt voor instant happiness volgens mij, want ik word hier wel heel blij van 🙂 (gezien de weinige energie die ik heb schrijf ik vandaag een wat korter stukje dan anders..)

LILYPAD LACQUER – CREAMING SODA

LilypadLacquer Creaming Soda
LilypadLacquer Creaming Soda
Ik had gedacht dat ie misschien niet zo gauw dekkend zou zijn en misschien drie laagjes nodig had. Nu moet ik zeggen dat ik bij de eerste laag dat wel dacht. De tweede laag heb ik wel ietwat dikker aangebracht omdat ie nagenoeg dekkend was maar nét niet genoeg. Dus al met al had ik aan twee genoeg, mits je dus niet te dun lakt. Ik hou van deze kleur en die gouden flakes, ja daar maak je me blij mee. Op de foto draag ik één laagje topcoat.
Smoking Voilet is ook een prachtige lak die ik al eerder heb laten zien hier, wil je die ook nog bewonderen, klik dan hier.

LilypadLacquer is verkrijgbaar in de shop van Lilypad Lacquer, die gevestigd is in Australië én ze verzenden internationaal.

handtekening blog sept 2015press sample 1
A bit of a shorter “story” today than usual, not much energy but getting there! Thank you all for the positive vibes and ‘get well’s… Very sweet.Today I’m showing you Creaming Soda by LilypadLacquer. Remember when I showed you Smoking Violet? Such a purple beauty, click here for the swatches.
Creaming Soda is a totally different polish; cherry pink packed with golden flakes, which always makes me very happy! On the pics you see two coats of polish and one topcoat. I didn’t use really thin coats, if you do that than I think you’d need three. It’s cute though, what do you think? <3

Comments (12)

 • Wow, that’s beautiful! ♥

  Beantwoorden
 • Pretty color!

  Xoxo

  Beantwoorden
 • Australie heeft echt hele mooie lakjes en plates. Vind drze erg leuk.

  Beantwoorden
 • That’s really adorable!

  Beantwoorden
 • Dit zijn echt precies kleuren die ik zo mooi vind!

  Beantwoorden
 • Cute!

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijk kleurtje!

  Beantwoorden
 • oehhh zo pretty 😀

  Beantwoorden
 • Wat een prachtig glitter zit er in de nagellak!

  Beantwoorden
 • Mooie glitter!

  Beantwoorden
 • That’s so pretty! 🙂

  Beantwoorden
 • Ja, hier word je blij van. Hele mooie lak.

  Beantwoorden

Write a comment