l'oréal 222 Jardin Des Roses
Nail Polish

l’Oréal 222 Jardin Des Roses

l’Oréal, wat doe je me aan. Kom je ineens met zulke leuke flesjes aankakken. Hoe kan ik dat nou weerstaan dan? Moet zeggen dat ik de kleuren niet eens zo heel speciaal vind, maar wel leuk. De flesjes trekken me meer aan, erg he. Er was een leuke actie, 1 + 1 en ja, ik ging voor de bijl. Ik kocht twee lakjes, eentje daarvan is deze, Jardin des Roses.

Maar de lak heeft nog iets speciaals; hij is oil infused. Hoe chique klinkt dat? In de nagellak formule zijn oliën verwerkt. Dit beloofd een extra verzorgende werking. En moet ie lekker ruiken; alle lakken uit deze collectie zijn namelijk scented!

l'oréal 222 Jardin Des RosesNou, dit kleurtje op de foto zetten was best nog wel een bevalling zeg 😛 Hij leek zoveel koeler op de foto, terwijl ie in werkelijkheid echt wel wat warmer was. Vond het wel echt leuk dat l’Oréal besloot om de vorm van het flesje terug te laten komen in de steel van de kwast! Grappig! Denk dat het zelfs nog wel een functie heeft ook, misschien minder snel een naar beneden komende druppel door de ribbels?

l'oréal 222 Jardin Des Roses

l'oréal 222 Jardin Des Roses

l'oréal 222 Jardin Des Roses
Heerlijk kleur! Moet eerlijk zeggen, erg onder de indruk was ik niet. Vond de formule niet persé fijn of anders. Gelukkig was de dekking wel goed en met twee laagjes was ik klaar. Het kwastje vond ik goed, er was alleen één klein haartje die was eigenwijs deed maar verder lakte ie prima. Las ergens dat de kwast wel 440 haarjes bevat!

En dan, de geur. Hoewel scented nagellak mij gauw gaat vervelen (in het begin denk ik hmmm lekker! Na een aantal keren denk ik oké…genoeg!) hield ik het bij deze lak iets langer uit. De geur is goed aanwezig maar had niet het idee dat ik het constant rook bij alles wat ik deed. Mooie vond ik wel dat ik ondanks de topcoat én de nail art die ik maakte de geur wel bleef hangen. Maar toch, voor bijna 9 euro… not impressed

Het andere kleurtje dekt voor geen meter helaas. Weet niet wanneer ik die online gooi. (Zit nu ook fijn weer met een slijmbeursontsteking…)  Met drie laagjes.. tja, dat motiveert mij niet zo. Heb jij al een lakje uit deze collectie geprobeerd?

De l’Oréal lakken kosten geloof ik €8,99. Dat is een best bedrag! Je krijgt er wel 13,5 ml geurende
lak voor terug. Ik zou de lichtere kleurtjes laten staan mocht je voor
een snelle dekking willen gaan.

handtekening blog sept 2015
You must know the brand l’Oréal 🙂 They came up with a new range nailpolish, new bottles, colors and look!
The new ones are scented and oil infused. Oh boy, that sounds promising or what!
I bought two colors, one being Jardin des Roses, a cute pink. It was a bit hard to capture, but think I almost got it. In real life it might be slightly warmer. Look at that bottle! Really love the design. The ridges come back on the steel of the brush as well, good thinking l’Oréal! Read somewhere that the brush holds up to 440 hairs, wow!
Overall I like the pink, it suits me. It’s girly! The formula, well, nothing special. Wasn’t really impressed to be honest.
They cost a staggering 9 euro so I expected more I think. Two coats I needed and added one layer of topcoat.
The scent is the thing that I felt was ok, altough I usually get bored with scented polish quite soon. This scent is subtle and I don’t smell it all the time.
Worth the money? No. Bought another lighter one and that one needs three coats probably. Not sure when I will show it here. Perhaps if they come out with a color or finish that I fall in love with, I would buy it again, but for now, kind of dissapointed!

 

 

Comments (13)

 • Pretty pink! I love pinks. And what a bottle 🙂 It reminds me a bit of Viktor&Rolf Flowerbomb perfume.

  Beantwoorden
 • What a sweet and girly pink!

  Beantwoorden
 • oehh love zulke tinten!

  Beantwoorden
 • I think the bottles are really unique, so they did a good job there.
  But to be honest, the new colour range just isn’t my thing. The colours are standard, nothing exciting, but they are rather expensive with a not so impressing formula. I think I will rather spend my money on some Glam Polish or Llarowe, he he.

  Beantwoorden
 • Flesje vind ik inderdaad wel leuk en de roze kleur natuurlijk, haha, jammer dat ‘ie tegenviel.

  Beantwoorden
 • I love the new bottles! But I agree they are a bit expensive… I’ll wait for a sale 🙂

  Beantwoorden
 • Heel mooi kleurtje en een leuk flesje ook vind ik, jammer dat hij verder niet heel goed lakte.

  Beantwoorden
 • Lief kleurtje! Vind het flesje ook heel leuk! Wow 440 haartjes is echt veel.

  Beantwoorden
 • It looks great on you and the bottle is so cute! 🙂

  Beantwoorden
 • Whaaaaat? First of all I love your nails polished with pastels, no secret here! Secondly, this is the first time I’m seeing this bottle. Is it still a mini 5ml like the older ones? Or are they bigger bottles? 9€ is pretty expensive for L’Oreal anyway.

  Beantwoorden
  • Hi Simona! It’s a 13,5 ml bottle, quite a big size. But to my taste (formula) not worth the 9 euro’s though. And I love pastels as well on me, have a weak spot for them 😀 LOL

   Beantwoorden
 • […] het derde patroon op de plate. Dit keer begon ik met een twee kleurige gradiënt. Wit en de roze Jardin des Roses van L’Oréal. Maar vond het niet spannend genoeg. Na even zoeken vond ik deze diep paarse […]

  Beantwoorden
 • […] je nog, Jardin des Roses van L’Oréal? Die prachtige roze tint? Ik had er toen nog eentje gekocht, een lichtere lak […]

  Beantwoorden

Write a comment