Nail Polish

Manhattan 670 Berry Much

Mijn zus vertelde dat ze met een vriendin naar Duitsland ging. Er even lekker tussenuit! Mijn gedachten gingen al gauw richting DM, merken als P2… Manhattan… Trend It Up… Dus vroeg ik haar of ze wat mee wilde nemen.
Geen DM waar zij zaten maar wel een giga winkel met Manhattan lakjes! Had op de site een aantal uitgezocht en ze nam er twee voor me mee. Waaronder 670 Berry Much.

Toen ik ‘m kreeg was ik echt er van overtuigd dat ie rood was. Ik had swatches bekeken en die waren zo goed als rood. En hij leek ook gewoon echt rood! Hij stond nog even een aantal dagen op mijn salontafel en hij was nog steeds rood (tja, de naam zei het eigenlijk al, maar daar keek ik niet naar). Totdat ik ging lakken en dacht heyyyy, dit is niet alleen rood! Blij verrast eigenlijk wel!

Manhatten beloofd

Intense color, Gel-Like-Shine, Long Lasting en Quick Drying

Het snelle drogen viel me wat tegen. Heb ondertussen wat anders gedaan want het wachten duurde best lang. Intense color maakt ie wel waar! De gel like shine vond ik niet zo; ik heb een topcoat aangebracht die mooie glans gaf, zonder vond ik het niet zo. Long lasting is lastig te bepalen voor me (swatch en switch te vaak), maar dag twee had ik hele kleine tipwear.


Manhattan Berry Much

Manhattan Berry Much

Manhattan Berry Much

Wat is het een beauty zeg. Ben onder de indruk! Ben iets minder onder de indruk van de gigantische kwasten die ze hebben. De zijn plat en erg breed! Met smalle nagels zoals ik die heb kan dat nog wel een uitdaging vormen. De tweede laag ging al beter gelukkig, maar kon niet voorkomen dat er toch wat op mijn huid terecht kwam. De dekking daarentegen is echt top! Heb twee laagjes gelakt, om de juiste kleur te krijgen, maar รฉรฉn laag dekte al best goed.

Manhattan is verkrijgbaar bij verschillende winkels/ drogisterijen in Duitsland.

handtekening blog sept 2015

When my sister told me she was going to Germany I thought of a few nailpolish brands you can find thereย 
and asked if she could bring a few! She brought me Berry Much and another one that I will
show you another time!
Berry Much really tricked me into thinking it was red. But the name says it all; it’s berry red! Found out when
I was polishing and I really loved it. Was a bit in shock by the brush of these polishes though; they’re
enormous! Very wide and flat. Not all that easy to work with if you have narrow nails like me. But the coverage
is great! Added one layer of topcoat and totally loved it for a few days!

Comments (12)

 • Inderdaad een beauty een mooie, klassieke en vrouwelijke kleur.

  Beantwoorden
 • Oh, me like, me like berry much <3

  Beantwoorden
 • Mahatten changed their bottle form and brushes just a few month ago. Although they look cool, I don’t like the brushes and the formula. Old one was better! But beautiful colour. ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 • Very elegant looking. You look great in this one ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • soooo classy! very beautiful color ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • Hij is mooi klassiek!

  Beantwoorden
 • Every nail polish looks perfect on you! <3

  Beantwoorden
 • Wow, beatiful colour ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 • wat een mooie warme kleur, echt geweldig…

  Beantwoorden
 • Manhattan heeft goed haar best gedaan met de nieuwe geformuleerde lakjes. Deze is ook erg mooi. Zo heerlijk en intens.

  Beantwoorden
 • Ooh la la, what a sexy polish. I’ll definitely snag that next time I visit Germany!

  Beantwoorden
 • […] laatst zien; een prachtige rood/berry achtige lak met shimmers, ook van Manhattan. Lees de review hier. Mijn zus nam nog eentje mee en die heet Moscow Night. Heel donker in het flesje en lastig te […]

  Beantwoorden

Write a comment